3 fördelar med fakturaköp

3 fördelar med fakturaköp

I en tid där likviditet och tillväxt är avgörande för att säkra framgången för ditt företag, är det även viktigt att utforska olika finansiella alternativ. Ett sådant alternativ är fakturaköp, en smart lösning som kan ge dig den ekonomiska flexibilitet du behöver för att driva företaget framåt.

Fakturaköp, även känt som fakturafinansiering, factoring eller fakturabelåning, är en process där du säljer dina obetalda fakturor till en finansieringspartner, till exempel till oss på Prioritet Finans. Genom att göra detta får du omedelbar tillgång till pengarna istället för att vänta på att dina kunder betalar sina fakturor. Detta kan vara till stor nytta för ditt företag på flera sätt.

3 fördelar med fakturaköp:

  1. Omedelbar likviditet. Du får tillgång till pengarna direkt istället för att vänta på att dina kunder ska betala fakturorna från dig.
  2. Minskad kreditrisk. Vi på Prioritet Finans tar över ansvaret för att driva in betalningarna från dina kunder, vilket minskar din kreditrisk och risken att du förlorar pengar.
  3. Flexibel finansiering. Fakturaköp kan fungera som en pålitlig källa till finansiering för att täcka säsongsbetonade variationer i kassaflödet eller finansiera stora investeringar.

Vi är stolta över att erbjuda fakturaköp som en del av vårt finansiella tjänsteutbud. Vi förstår vikten av att hjälpa företag att uppnå sina mål genom att erbjuda skräddarsydda lösningar som passar deras specifika behov. Vår expertis och erfarenhet inom fakturaköp kan hjälpa ditt företag att öka likviditeten, minska riskerna och möjliggöra tillväxt.

Kontakta oss idag för att diskutera hur fakturaköp kan gynna ditt företag. Vi är redo att guida dig genom processen och erbjuda lösningar som passar dig.

Om Prioritet Finans 

Vi på Prioritet Finans finns alltid tillgängliga för dig. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för just dig och ditt företag. Vi värnar också om dina kundrelationer, vilket innebär att du kan känna dig trygg med att dina kunder är lika viktiga för oss som för dig. Med marknadens mest effektiva process vid fakturaköp ser vi helt enkelt till att du får betalt för dina fakturor.

Vi fixar pengarna, du lönsamheten 

Vi är ingen bank, men vi har ett eget starkt kapital och vi köper fakturor varje år för cirka 14 miljarder. Oavsett tuffare tider, kommer vi alltid ha kapital redo för ditt företag. Vi jobbar nära din verksamhet och är tillgängliga att snabbt hantera vårt gemensamma intresse – din likviditet.