KAF online

När du lämnar dina fakturor hos oss på morgonen har du oftast pengarna redan efter lunch.
Vi hjälper flest företag i Sverige till en snabbt förbättrad likviditet – mer än dubbelt så många som vår närmaste konkurrent. Årligen ansvarar vi för att över 6000 företag snabbt skaffar sig en bättre likviditet när de säljer sina fakturor till oss. Vi är dessutom ett av få företag i branschen som tar hela kreditrisken. Vårt unika system, KAF Online, gör det möjligt för dig att direkt se när vi har köpt dina fakturor och när dina kunder betalar.

”Vi fixar likviditeten, du lönsamheten.”

Nils Wiberg, VD Prioritet Finans.

 

Unik kundtrygghet

Prioritet Finans AB är ett av 24 företag av Sveriges totalt 475 049 företag som har högsta kreditvärdighet enligt Bisnodes kreditvärderingssystem under åren 1991 – 2017. Ett företag med diamantdiplom är bibehållit högsta kreditvärdighet i minst 20 år.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Nyheter

Tips för framgångsrikt företagande del 5

Fånga affärsmöjligheter i farten Du och kompanjonerna driver ett byggföretag. Det går bra för er. Ni är igång på tre stora jobb, där alla medarbetare är engagerade i princip dag som natt. Ett litet gnissel i maskineriet är dock fakturornas förfallodagar som löpande påverkar vad som finns i kassan. Ibland är det nästan ebb. Plötsligt […]

Läs mer
Tips för framgångsrikt företagande del 4

Stärk din förhandlingsposition När jag började bygga mitt företag fanns det ett allmänt känt begrepp som kallades ”kassarabatt”. Du fick helt enkelt rabatt på ordinarie pris om du kunde betala fakturan så fort du fick den. Genom att sträva efter att alltid ha pengar i kassan kunde jag utnyttja ”kassarabatten”. Uttrycket ”kassarabatt” används inte längre […]

Läs mer

Prioritet Play

Så anlitar du Prioritet