KAF online

Företagens likviditet, vår prioritet.

När du lämnar dina fakturorna hos oss på morgonen har du oftast pengarna redan efter lunch.
Vi hjälper flest företag i Sverige till en snabbt förbättrad likviditet – mer än dubbelt så många som vår närmaste konkurrent. Årligen ansvarar vi för att över 6000 företag snabbt skaffar sig en bättre likviditet när de säljer sina fakturor till oss. Vi är dessutom ett av få företag i branschen som tar hela kreditrisken. Vårt unika system, KAF Online, gör det möjligt för dig att direkt se när vi har köpt dina fakturor och när dina kunder betalar.

Unik kundtrygghet

Prioritet Finans AB är ett av 24 företag av Sveriges totalt 475 049 företag som har högsta kreditvärdighet enligt Bisnodes kreditvärderingssystem under åren 1991 – 2017. Ett företag med diamantdiplom är bibehållit högsta kreditvärdighet i minst 20 år.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Nyheter

Prioritet Finans tecknar sponsoravtal med Malmö Redhawks

Prioritet Finans har ingått ett treårigt samarbetsavtal med ishockeyföreningen Malmö Redhawks. Avtalet innebär bland annat exponering på Malmö Arena, delaktighet i klubbens vd-nätverk och rättigheter att använda partnerskapet i sin egen marknadsföring. – Vi går även in och garanterar klubbens likviditet under avtalsperioden och erbjuder en factoringlösning med väldigt förmånliga villkor. Det stärker och stabiliserar […]

Läs mer
Prioritet Grand Prix 2018

Prioritet Grand Prix 2018 Tack till Göteborgsgirot för en helt underbar helg. Helgen har vart full av cykelfeber, fantastiskt väder och ett otroligt engagemang från både cyklister och publik. Under fredagen (den 4 maj) arrangerades Prioritet Grand Prix på avenyn i Göteborg. Vi på Prioritet Finans vill passa på att lyfta på hatten och sända […]

Läs mer

Prioritet Play

Så anlitar du Prioritet