KAF online

Företagens likviditet, vår prioritet.

Vi är störst i Sverige på fakturaköp – mer än dubbelt så stora som vår närmaste konkurrent. Årligen väljer mer än 6000 företag att sälja sina fakturor till oss vilket innebär att vi köper fakturor för över 8 miljarder kronor varje år. Vi är dessutom ett av få företag i branschen som tar hela kreditrisken. När du anlitar oss går det snabbt. Om du lämnar fakturorna på morgonen har du pengarna efter lunch. KAF Online gör det möjligt för dig att direkt se när vi har köpt dina fakturor och när dina kunder betalar.

Unik kundtrygghet

Prioritet Finans AB är ett av 24 företag av Sveriges totalt 475 049 företag som har högsta kreditvärdighet enligt Bisnodes kreditvärderingssystem under åren 1991 – 2017. Ett företag med diamantdiplom är bibehållit högsta kreditvärdighet i minst 20 år.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Nyheter

Prioritet Grand Prix 2018

Prioritet Grand Prix 2018 Tack till Göteborgsgirot för en helt underbar helg. Helgen har vart full av cykelfeber, fantastiskt väder och ett otroligt engagemang från både cyklister och publik. Under fredagen (den 4 maj) arrangerades Prioritet Grand Prix på avenyn i Göteborg. Vi på Prioritet Finans vill passa på att lyfta på hatten och sända […]

Läs mer
Redbergslids IK med fokus på ungdomar

2018-02-09 Tillsammans med Redbergslids IK arbetar Prioritet Finans för att ungdomar ska få en rolig och aktiv vardag. Handboll är en sport för gemenskap och glädje och detta är något som Redbergslids IK lyfter fram på allra bästa vis. Tillsammans har vi skapat en film som visar på varför detta engagemang är så viktigt och […]

Läs mer

Prioritet Play

Så anlitar du Prioritet