KAF online
Kampanj Budguiden Prioritet Finans

Budguiden & Prioritet Finans

Prioritet Finans vill hjälpa dig att säkra din företagslikviditet. När du skickar in offertförfrågan till oss förbinder du dig inte till något. Du vill helt enkelt veta mer om våra tjänster och få ett möte med våra Finansiella Rådgivare.

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig så fort som möjligt.


Prioritet Finans ambition är att ge dig som företagare en hög service, bra villkor och ett bra pris.

Tack vare samarbetet med Budguiden får du som företagare ett specialpris på vår tjänst fakturaköp. Din rabatt om 50 procent* på ordinarie pris gäller på samtliga fakturor du säljer under den första månaden från och med dag för avtalstecknande.

Prioritet Finans hjälper dig att lösa likviditetsproblem.

Vår affärsmodell går ut på att hjälpa svenska företag att undvika svidande kreditförluster och missade investeringsmöjligheter. Vår prioritet är företagens likviditet, så hur kan vi hjälpa dig att förbättra er? Genom att använda vår tjänst fakturaköp och sälja dina fakturor till Prioritet Finans, så frigör du kapital för ert företag och ni kan sluta lägga energi på att driva in pengar ni förtjänat. Låt oss lösa dina likviditetsproblem och att spara tid, kontakta oss för mer information.

Fyll i formuläret till vänster med din företagsinformation så kontaktar vi dig inom kort för ett möte där vi tillsammans går igenom hur vi kan underlätta för dig och ditt företag. Det går också bra att ringa till oss på 020-300 100. Vi svarar direkt på dina frågor, ange Budguiden som referens.

*Vid ett ordinarie pris om exempelvis 4,0 procent på 30 dagar erhåller du en reduktion med motsvarande 2,0 procent under den första  månaden och betalar därmed endast 2,0 procent på 30 dagar på samtliga fakturor som skickas in och förvärvas under den första månaden från dag för avtalstecknande.