KAF online

Fakturaköp Pris Avgift

Fakturaköp Pris Avgift

Fakturaköp till marknadens lägsta pris

Många företag väljer idag att betala sina leverantörer på upp till 90 dagar, vilket kan vara förödande för dig som snabbt behöver pengar. Men det finns en lösning. Med Prioritet Finans fakturaköp till låga priser behöver du inte bekymra dig om när dina kunder betalar. Du får pengarna av oss, samma dag som vi får dina fakturor. Det innebär att du aldrig behöver oroa dig för att stå utan ersättning en längre tid för utfört arbete. Vi tar hela kreditrisken samtidigt som vi fortsätter att vårda och utveckla din kundrelation.

Kontakt Offert Kundcase

Så här funkar fakturaköp

Fakturaköp Pris Avgift

Du mailar originalfakturan till Prioritet Finans.

Fakturaköp Pris Avgift

Vi gör en kontroll av fakturamottagaren.

Fakturaköp Pris Avgift

Fakturan förses med en text som anger att vi övertagit fordran.

Fakturaköp Pris Avgift

Du får betalt omgående. Din kund betalar oss enligt fakturans villkor.

Kundcase fakturaköp

fog & såntFog & Sånt

Jag är bäst på affärer
– Revisorn tycker jag kan göra annat för pengarna, men det är inte de sista örena det handlar om. Jag köper mina tjänster av en annan människa och det är värt varenda krona. Patrik Ekelund, på Fog & Sånt i Vårgårda, är mer än nöjd. Samarbetet med Prioritet Finans säkrar likviditeten, ger honom mer tid att göra det han är bäst på – affärer. I vardagen rattar Patrik Ekelund fem olika företag. Fog & Sånt är störst och specialiserar sig på fogning av stora glaspartier över hela världen.

Jag arbetar för Vårgårda och värnar om bygden. Att bankkontot fylls är inte lika viktigt som att våra ungdomar har jobb. Det är så vi ska se på hans relation till Prioritet Finans. Patrik Ekelund är ute efter nyttan av tjänsterna. Han brinner för företagande, att åstadkomma något gott och han vill göra det han är bäst på.

I dag är Patrik Ekelund en stolt kund hos Prioritet Finans. Han gillar att företaget går in och sponsrar idrotten, vet vad det betyder för många ideellt arbetande människor. Är de så bra på att tjäna pengar är det bra att de delar med sig. Dyker behovet upp fördjupar jag gärna samarbetet med Prioritet Finans.

Läs mer

Fördelar - Fakturaköp - Låg avgift

Fakturaköp Pris AvgiftPengar direkt

Lämnar du fakturorna på morgonen så har du pengarna vid lunch.

Vi tar hela kreditrisken

Du väljer själv vilka fakturor du ska sälja.

Vi vårdar dina kundrelationer

Det ger trygghet för ditt företag och dina affärsrelationer.

Egna finansiella muskler

Oavsett finanskriser har vi alltid pengar att erbjuda dig.

Mer om fakturaköp, priser, kostnader

Koll på kunden
VANLIGA FRÅGOR

Vad är skillnaden på Fakturaköp och Fakturabelåning?

Fler frågor