KAF online

Fakturaköp

Fakturaköp, enkelt och smidigt

Fakturaköp ­- Du får betalt samma dag

”Vi fixar likviditeten, du lönsamheten.” 

– Nils Wiberg, VD Prioritet Finans.

Många företag väljer idag att betala sina leverantörer på upp till 90 dagar, vilket kan vara förödande för dig som snabbt behöver pengar. Men det finns en lösning. Med Prioritet Finans fakturaköp behöver du inte bekymra dig om när dina kunder betalar. Du får pengarna av oss, ofta redan samma dag som vi får dina fakturor.

Det innebär att du aldrig behöver oroa dig för att stå utan ersättning en längre tid för utfört arbete. Vi kan ta hela kreditrisken samtidigt som vi fortsätter att vårda och utveckla din kundrelation.

Vad fakturaköp kostar beror på många olika faktorer och sätts individuellt. Kontakta oss för en offert så hjälper vi dig.

Kontakt Sälj din faktura här! Kundcase

Så här går fakturaköp till för dig som kund

Fakturaköp

Du mailar originalfakturan till Prioritet Finans.

Fakturaköp

Vi gör en kontroll av fakturamottagaren.

Fakturaköp

Fakturan förses med en text som anger att vi övertagit fordran.

Fakturaköp

Du får betalt omgående. Din kund betalar oss enligt fakturans villkor.

Kundcase fakturaköp

Skolfood, Prioritet FinansSkolfood

Skolfood med mat som sitt huvudämne uppskattar närheten man får som kund till Prioritet Finans.

 

”Närheten, en fantastisk service, man kommer direkt fram till sina kontaktpersoner”

 

Skolfood har som måltidsleverantörer i över 20 år levererat drygt 30 000 000 måltider till hundratals skolor runt om i Sverige. Man började med ett litet kök på Vasagatan i Göteborg med att leverera luncher till Schillerska gymnasiet, sedan dess har det tagit ordentlig fart och idag har man 13 centralkök runt om i Sverige.  Man levererar mat till 87 skolor, vilket ger ca 18 500 luncher per dag. Sitt huvudkontor har man i Västra Frölunda och idag har man fler mat-ben att stå på såsom en skärgårdskrog på lilla Brattön som heter Restaurang Havsviken.

Sedan 2016 samarbetar man med Prioritet Finans och med en strid ström av ca 2000 nya lunchmåltider per år är man trygg i samarbete. ”Det bästa med samarbetet har varit den nära servicen och den nära kontakten. Vi är inte den enda kunden till Prioritet Finans, men ofta känns det som att vi är just det” säger Bo Gustavsson, VD och ägare till Skolfood.

Bo själv har ett förflutet inom friidrottsgrenen gång och förutom att han fortfarande innehar det svenska rekordet, har han vunnit både SM och tagit ett ärorikt silver under OS 1984. Förutom idrotten har han som manager till bröderna Herreys tagit hem segern i Eurovision Song Contest samma år som OS medaljen. Med andra ord vet Bo vad som krävs för att lyckas och för att leda framgången framåt. Detta gör man idag tillsammans med Prioritet Finans. Tidigare har man jobbat tillsammans med andra företag inom factoring, men system och engagemang var inte i samma vinnarklass. Sedan samarbetsstarten för två år sedan har också kunderna fått en bättre betalningsdisciplin. Något som Bo framhäver är glädjen över en partner som man sitter på samma sida som, man jobbar tillsammans och man jobbar nära.

”För den som vill ha factoring eller fakturabelåning rekommenderar jag absolut Prioritet Finans, jag ser inte att det finns något annat alternativ. Räntan må vara dyrare än hos en bank men väger man det ena mot det andra så är den personliga servicen värd så mycket mer, den är så viktig för oss”, Avslutar Bo samtalet med.

Referenskund Bo Gustavsson, VD och ägare på Skolfood, läs mer om företaget på www.skolfood.se

Prioritet Finans tackar för ett mycket fint samarbete och ser fram emot att fortsätta vår resa tillsammans.

Läs mer

Fördelar med fakturaköp

FakturaköpPengar direkt

Lämnar du fakturorna på morgonen så har du pengarna oftast samma dag.

Vi tar hela kreditrisken

Du väljer själv vilka fakturor du ska sälja.

Vi vårdar dina kundrelationer

Det ger trygghet för ditt företag och dina affärsrelationer.

Egna finansiella muskler

Oavsett finanskriser har vi alltid pengar att erbjuda dig.

Lär dig mer om fakturaköp

Koll på kunden
VANLIGA FRÅGOR

Vad är skillnaden på Fakturaköp och Fakturabelåning?

Fler frågor