Fältsäljare till Prioritet Finans Göteborg

Fältsäljare till Prioritet Finans Göteborg

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Lön: Fast och rörlig lön

Plats: Göteborg

Om jobbet

Prioritet Finans är Sveriges ledande factoringkoncern med över 40 års erfarenhet och fler än 6000 företagskunder. Tillsammans med våra ungefär 100 kollegor, jobbar vi för att bygga starka kundrelationer och möta våra kunders behov om likviditet och trygghet. Med en kombination av långsiktighet och entreprenörsanda, hjälper vi svenska företag runt om i landet med omedelbara pengar samtidigt som vi finansierar det som ligger oss varmt om hjärtat, nämligen svensk idrott.

Arbetsuppgifter

Hos oss kommer du att ansvara för hela försäljningsprocessen inom B2B där målet du siktar mot stavas ny- och merförsäljning. Du kommer arbeta i tätt samarbete med chefer, säljkollegor och övriga avdelningar för att hitta nya affärsmöjligheter. Tillsammans med våra mötesbokare kommer du fylla din kalender med kundmöten i ditt distrikt. Dina vardagar spenderar du också med att förvalta befintliga kunder till långvariga relationer. Vinsten som väntar vid målsnöret? Signerade avtal! I dialog med kund, kommer du även utföra behovsanalyser och identifiera potentiella lösningar för att skapa lönsamhet för båda parter.

Vi söker dig som:

Kommunicerar rakt men samtidigt anpassningsbart. Du som jobbar hårt för att du brinner för det du gör och trivs allra bäst i en miljö med kort startsträcka och snabba beslutsvägar. Förtroendeingivande, affärsfokuserad och flexibel är tre ord som ringar in din speltaktik. Du drivs helt enkelt av att skapa goda relationer med dina kunder och att hitta rätt affärslösning tillsammans. Med din entreprenörsanda och förståelse för affärsmässiga principer, har du lätt för att sätta dig in i företagarnas ekonomiska villkor. Oavsett möten per telefon eller ute hos kund arbetar du alltid lika lösningsorienterat och strukturerat för att ta dig framåt mot målet. Framförallt är du redo att ta dig an en roll med stort ansvar där resultatet ständigt är i fokus.

Våra önskemål till dig:

  • – Ett par års erfarenhet av liknande roll inom försäljning
  • – Gärna erfarenhet av eget entreprenörskap
  • – Datorkompetens för arbete i CRM-system
  • – Goda kunskaper i svenska och engelska
  • – Körkort

Varför Prioritet Finans?

Välkommen till ett prestigelöst och hierarkifritt företag som alltid ser till individens bästa – för vår största och viktigaste resurs är ju just våra anställda. Hos oss får du möjligheten att ta plats i en viktig roll där du blir uppmuntrad att utvecklas inom de områden du tycker känns intressanta. Här väntar ett familjärt och litet team som alltid finns där för att stötta upp, inspirerande konferenser, utlandsresor och givetvis en och annan AW. Redo att bidra med din kompetens och erfarenhet i ett företag som vill se dig växa? Vi väntar spänt på din ansökan.

Ansökan och kontakt

I denna rekrytering tar vi enbart emot ansökningar via mail. Ansök senast 30 november och ange referens Fältsäljare Göteborg i din ansökan.

Ansök genom att skicka in ditt CV till jobb@prioritet.se. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Siranosh Minas, affärsutvecklingschef på 031- 708 94 06.

Urval sker löpande så vi önskar din ansökan omgående, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot att höra av dig.

Kvalifikationer

Språk

Krav

  • Svenska
  • Engelska

Körkort

Krav

  • B