KAF online

Prioritet Finans söker Mötesbokare i Göteborg för både hel- och deltid

Prioritet Finans är störst i Sverige på fakturaköp – mer än dubbelt så stora som vår närmsta konkurrent. Vi är ett svenskt familjeföretag verksamt inom områden som fakturaköp och inkasso. Utan att vara bank hjälper vi idag fler än 6000 företag med omedelbart kapital för både bibehållna och nya affärer. Årligen väljer mer än 6000 företag att sälja sina fakturor till oss, vilket innebär att vi köper fakturor för över 8 miljarder kronor varje år. Vi är även stjärn- och huvudsponsor till några av våra folkkäraste idrottslag, bland annat IFK Göteborg. Vi vet vad som krävs för att lyckas både på och utanför idrottsplanen. För att vi ska fortsätta utvecklas och bli ännu bättre behöver vi fler drivna medarbetare som vill vara med på resan. Nu söker vi en Mötesbokare till vårt huvudkontor i Göteborg!

Om tjänsten som Mötesbokare hos Prioritet Finans

Som Mötesbokare arbetar du med att boka möten åt dina kollegor inom försäljning och rådgivning. Genom att kontakta potentiella kunder och skapa goda kundrelationer utvecklar du Prioritet Finans affärsmöjligheter och kundsamarbeten. I ditt arbete utgår du från bolagets välutvecklade CRMsystem. Detta är en mycket social roll där du utifrån kundens perspektiv presenterar lösningsfokuserade förslag om vilka tjänster som kan matcha deras behov inför mötet.

Nuvarande och potentiella kunder är verksamma inom ett brett spann av branscher, vilket ställer krav på din förmåga att snabbt ta till dig ny kunskap och analysera kundbehov. Som Mötesbokare kommer du att arbeta direkt mot marknaden med stort stöd från coach och ditt team. Allt för att du ska lyckas så bra som möjligt i din roll!

Vi söker dig som…

… har en positiv inställning och vill utvecklas inom kundkontakt mot företag i en spännande bransch! Hos oss är personlighet alltid det viktigaste. Att du är lösningsorienterad och alltid har med dig ditt servicemind kommer att göra dig framgångsrik i denna roll. Du anpassar dig snabbt efter nya förutsättningar och gillar att hantera och möta olika personligheter. Som person är du en lagspelare, samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt och skapa din egen struktur för att uppnå bästa möjliga resultat.

Du hanterar svenska i tal och skrift och har god datorvana. Om du har arbetat med kundkontakt över telefon tidigare är det positivt men din inställning är det viktigaste. Så länge som du har driv, vilja och personlighet kommer du utvecklas och ha kul på Prioritet Finans!

Vad Prioritet Finans erbjuder dig

På Prioritet Finans får du en viktig roll inom teamet som hanterar all utgående mötesbokning med potentiella kunder. Du får dagligt stöd av coach och dina kollegor och kommer ingå i ett mycket starkt team där både den individuella prestationen och teamarbetet mäts. Som Mötesbokare har du möjlighet att arbeta både heltid och deltid från måndag till fredag med god grundlön och en rörlig del som baseras på dina resultat.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid och/eller deltid

LÖN: Fast lön + rörlig del

ANSÖKAN OCH KONTAKT: Ansökan skickas till RandhQ@prioritet.se. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Randh Quzmar på 031-200 100.

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.