KAF online

­

Bli en del av Prioritet Finans

Prioritet Finans är störst i Sverige på fakturaköp – mer än dubbelt så stora som vår närmsta konkurrent. Vi är ett svenskt familjeföretag verksamt inom områden som fakturaköp och inkasso. Utan att vara bank hjälper vi idag fler än 6000 företag med omedelbart kapital för både bibehållna och nya affärer. Årligen väljer fler än 6000 företag att sälja sina fakturor till oss, vilket innebär att vi köper fakturor för över 8 miljarder kronor varje år. Vi är även stjärn- och huvudsponsor till några av våra folkkäraste idrottslag, bland annat IFK Göteborg och Djurgårdens IF. Vi vet vad som krävs för att lyckas både på och utanför idrottsplanen. För att vi ska fortsätta utvecklas och bli ännu bättre behöver vi fler drivna medarbetare som vill vara med på resan.

Vi har nu ett flertal spännande tjänster som ska fyllas med nya stjärnor, hitta din plats hos oss och bli en del av Prioritet Finans.

 

 

Vi söker nu efter en driven IT-administratör eller IT-generalist

 

Om tjänsten

Prioritet Finans söker en driven IT-administratör eller en ”IT-generalist”. Denna tjänst erbjuder möjligheten att arbeta med olika delar inom IT samt fungera som ”spindeln i nätet” för att företagets IT skall fungera med hög kvalité. Tjänsten kräver ett genuint intresse av att stötta verksamheten samt ha en nära kontakt med företagets användare genom både reaktiv samt proaktiv IT-support.

Vi söker dig som…

Har kunskaper och intresse av att administrera IT-infrastruktur med PC-klienter, Active Directory, serverinfrastruktur och nätverk. Vi använder internt Windows Server, Windows-klienter samt VM-Ware för virtualisering.
Du har erfarenhet av samt ett intresse av enklare systemutveckling samt databasadministration. Vi använder bl.a. Microsoft SQL Server.
Du är kvalitetsmedveten och strävar efter att alltid utföra ditt arbete perfekt.
Du är social och ser fram emot en daglig kontakt med kollegor i arbetet och att hjälpa samt förbättra deras IT-miljö.

Vad Prioritet Finans erbjuder dig

Prioritet Finans är inne i en spännande resa där vi moderniserar vår IT och digitaliserar många av våra interna samt externa processer. Som IT administratör får du en unik möjlighet att inte bara förvalta befintlig IT utan också införa och definiera ny IT. Se din arbetsplats här som en Startup fast med den stora skillnaden att du har tryggheten som ett etablerat och framgångsrikt företag erbjuder.
START: Omgående
PLATS: Huvudkontoret i Göteborg
OMFATTNING: Heltid
KONTAKT: CIO Patrik Andersson, 031–200 100

SKICKA DIN ANSÖKAN TILL: PatrikA@prioritet.se

Ansök genom att skicka in ditt CV till PatrikA@prioritet.se. Ansökningar gås igenom löpande och intressanta kandidater kallas till intervju. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Patrik Andersson på 031–200 100.

 

 

Prioritet Finans söker passionerade Mötesbokare

Om tjänsten som Mötesbokare hos Prioritet Finans

Som Mötesbokare arbetar du med att boka möten åt dina kollegor inom försäljning och rådgivning. Genom att kontakta potentiella kunder och skapa goda kundrelationer utvecklar du Prioritet Finans affärsmöjligheter och kundsamarbeten. I ditt arbete utgår du från bolagets välutvecklade CRM system. Rollen som Mötesbokare är mycket social och ditt fokus ligger på att erbjuda potentiella kunder lösningar anpassade efter deras behov inför ett kommande säljmöte.

Nuvarande och potentiella kunder är verksamma inom ett brett spann av branscher, vilket ställer krav på din förmåga att snabbt ta till dig ny kunskap och analysera kundbehov. Som Mötesbokare kommer du att arbeta direkt mot marknaden med stort stöd från närmsta chef och ditt team. Allt för att du ska lyckas så bra som möjligt i din roll.

Lämplig bakgrund

Som person är du driven och tycker om att arbeta mot uppsatta mål. Att du är lösningsorienterad och alltid har god service som fokus kommer att göra dig framgångsrik i denna roll.

Du har en gymnasial utbildning och som person är du en lagspelare, samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt och skapa din egen struktur för att uppnå bästa möjliga resultat.

Det är meriterande om du har arbetat inom försäljning och är van vid att använda telefon som arbetsredskap. Din styrka ligger i din sociala kompetens och förmåga att skapa möjligheter i varje situation. Vidare ser vi att du är en person som inte ger upp trots eventuella motgångar samt att du har lätt att samarbeta med andra och motiveras av kundkontakt.

Vad Prioritet Finans erbjuder dig

På Prioritet Finans får du en viktig roll inom teamet som hanterar all utgående mötesbokning. Du blir en del av ett branschledande företag där du får möjlighet att arbeta med potentiella kunder som är verksamma inom ett brett spann av branscher. Du får dagligt stöd av chef och dina kollegor och kommer ingå i ett mycket starkt team där både den individuella prestationen och teamarbetet mäts. Som Mötesbokare arbetar du heltid från måndag till fredag med god grundlön och en rörlig del som baseras på dina resultat.

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön + rörlig del

ANSÖKAN OCH KONTAKT:
I denna rekrytering tar vi enbart emot ansökningar via mail. Ansök genom att skicka in ditt CV till GertC@prioritet.se. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef Gert Corneliusson på 031–200 100.

 

 

 

 

Lead Developer till Prioritet Finans i Göteborg

Prioritet Finans står inför en spännande resa med modernisering där vi nu söker en Lead Developer som kommer axla en betydelsefull roll med att driva vår IT-utveckling framåt. Tjänsten kräver att man kan kombinera alla sina kunskaper inom IT, från utveckling/programmering, arkitektur och teknisk projektledning, detta för att forma morgondagens system och modernisera bolagets processer. Man ansvara även för att definiera och införa de modeller, arkitekturer och verktyg som behövs i våra olika projekt. Dagens tekniska trender utvecklas snabbt och skapar nya möjligheter varför rätt personen för tjänsten även aktivt deltar i dialogen med systemleverantörer och externa partners.

I denna rekrytering samarbetar vi med Oddwork och om du är intresserad av att läsa mer, klicka då här för att komma till ansökan.

 

 

 

 

Driven Ekonomi och löneadministratör till Prioritet Finans

Om tjänsten

I din roll som Ekonomi och löneadministratör kommer du ansvara för hela processen kring lönehantering och reseräkningar för ca 60 tjänstemän på Prioritet Finans huvudkontor i Göteborg. Dina arbetsuppgifter inkluderar flera administrativa uppgifter såsom leverantörsreskontra, löpande bokföring samt att assistera övriga kollegor inom ekonomiavdelningen.

Vi söker dig som…

Har en ekonomiutbildning och ett par års erfarenhet av lönearbete. Du är självgående och noggrann i ditt arbete och kan självständigt arbeta med hela löneprocessen där du känner ett ansvar för din process. Vi ser helst att du har arbetat minst 3–5 år med liknande uppgifter och meriterande är om du tidigare arbetat i Visma Lön.

Som person är du ödmjuk och positiv, du är flexibel och har lätt för att hantera olika typer av människor och uppgifter. Du trivs med att jobba i ett mindre, prestigelöst team där man hjälps åt och stöttar varann.

Vad Prioritet Finans erbjuder dig

En tillsvidaretjänst på heltid på en arbetsplats med ett starkt driv och engagemang. Du blir en viktig del i ekonomiavdelningen inom en spännande bransch där Prioritet Finans är ledande.
START: Omgående
PLATS: Huvudkontoret i Göteborg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Ulla Baranski och Christel Hallberg

SKICKA DIN ANSÖKAN TILL: ekonomi@prioritet.se

Är detta tjänsten för dig? Sänd då in ditt CV tillsammans med ett personligt brev till ekonomi@prioritet.se – Intervjuer kommer hållas löpande.

 

 

 

 

 

Är du vår nästa Finansiella Rådgivare i Stockholm

Om tjänsten som Finansiell Rådgivare

Som Finansiell Rådgivare kommer du att arbeta med både bearbetning av nya kunder samt förvalta befintliga kundrelationer. Du arbetar tidseffektivt och med stöd från bolagets mötesbokare, som hjälper dig att fylla din kalender och hitta nya affärsmöjligheter. I din roll ansvarar du för hela försäljningsprocessen från första möte till avslut, där du arbetar mot tydligt satta mål. I dialogen med kund utför du behovsanalys och ger förslag på långsiktiga lösningar som är lönsamma för såväl kunden som Prioritet Finans. Som Finansiell Rådgivare kommer du att samarbeta tätt tillsammans med försäljningschef, kreditbedömare och övriga säljare samt rapportera till bolagets försäljningschef.

Som ny Finansiell Rådgivare hos Prioritet kommer du att genomgå bolagets introduktionsprogram, allt för att du ska lyckas så bra som möjligt i din roll!

Vi söker dig som…

…är analytisk, tävlingsinriktad och har ett brinnande intresse för affärer! Du kommunicerar rakt och anpassar framgångsrikt din retorik efter mottagare. Som person är du förtroendeingivande samtidigt som du har skinn på näsan, vilket innebär att du drivs av att prestera högt och att skapa goda relationer med dina kunder. Du förstår värdet av time management och god administrativ struktur i ditt arbete för att nå högt satta resultat. Framförallt trivs du i en miljö med korta beslutsvägar och vill ta dig an en roll med stort ansvar i ett bolag under stark tillväxt!

Vi ser att du har flerårig erfarenhet av försäljning mot företag, där du med fördel har en bakgrund inom bank eller finansbranschen. Du bär med dig god insikt i ekonomiska flöden och har vana av att läsa bokslut. Oavsett din bakgrund så har du gedigen förståelse för affärsmässiga principer och är lösningsorienterad, vilket betyder att du besitter en god förmåga att diskutera olika affärslösningar tillsammans med kund.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att driva eget företag.

Denna process är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess blir anställd hos Prioritet Finans.

Vad Prioritet Finans erbjuder dig

Som Finansiell Rådgivare har du en betydelsefull roll i Prioritet Finans verksamhet. Som nästa teammedlem hos Prioritet Finans blir du en del av ett expansivt finansbolag, där rätt person erbjuds goda möjligheter att på sikt växla ut i fler ansvarsområden och växa tillsammans med bolaget!

Som Finansiell Rådgivare får du tillgång till tjänstebil, arbetstelefon, dator, friskvårdsbidrag, pension samt en förmånlig provisionsmodell.
START: Enligt överenskommelse
PLATS: Stockholm
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön

KONTAKT: Måns Töpel, Försäljningschef MansT@prioritet.se

Urval sker löpande så vi önskar din ansökan omgående. Vi ser fram emot att höra av dig.