KAF online

­

Bli en del av Prioritet Finans

Prioritet Finans är störst i Sverige på fakturaköp – mer än dubbelt så stora som vår närmsta konkurrent. Vi är ett svenskt familjeföretag verksamt inom områden som fakturaköp och inkasso. Utan att vara bank hjälper vi idag fler än 6000 företag med omedelbart kapital för både bibehållna och nya affärer. Årligen väljer fler än 6000 företag att sälja sina fakturor till oss, vilket innebär att vi köper fakturor för över 8 miljarder kronor varje år. Vi är även stjärn- och huvudsponsor till några av våra folkkäraste idrottslag, bland annat IFK Göteborg och Djurgårdens IF. Vi vet vad som krävs för att lyckas både på och utanför idrottsplanen. För att vi ska fortsätta utvecklas och bli ännu bättre behöver vi fler drivna medarbetare som vill vara med på resan.

Vi har nu ett flertal spännande tjänster som ska fyllas med nya stjärnor, hitta din plats hos oss och bli en del av Prioritet Finans.

 

 

 

Prioritet Finans söker fler passionerade Mötesbokare

Om tjänsten som Mötesbokare hos Prioritet Finans

Som Mötesbokare arbetar du med att boka möten åt dina kollegor inom försäljning och rådgivning. Genom att kontakta potentiella kunder och skapa goda kundrelationer utvecklar du Prioritet Finans affärsmöjligheter och kundsamarbeten. I ditt arbete utgår du från bolagets välutvecklade CRM system. Rollen som Mötesbokare är mycket social och ditt fokus ligger på att erbjuda potentiella kunder lösningar anpassade efter deras behov inför ett kommande säljmöte.

Nuvarande och potentiella kunder är verksamma inom ett brett spann av branscher, vilket ställer krav på din förmåga att snabbt ta till dig ny kunskap och analysera kundbehov. Som Mötesbokare kommer du att arbeta direkt mot marknaden med stort stöd från närmsta chef och ditt team. Allt för att du ska lyckas så bra som möjligt i din roll.

Lämplig bakgrund

Som person är du driven och tycker om att arbeta mot uppsatta mål. Att du är lösningsorienterad och alltid har god service som fokus kommer att göra dig framgångsrik i denna roll.

Du har en gymnasial utbildning och som person är du en lagspelare, samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt och skapa din egen struktur för att uppnå bästa möjliga resultat.

Det är meriterande om du har arbetat inom försäljning och är van vid att använda telefon som arbetsredskap. Din styrka ligger i din sociala kompetens och förmåga att skapa möjligheter i varje situation. Vidare ser vi att du är en person som inte ger upp trots eventuella motgångar samt att du har lätt att samarbeta med andra och motiveras av kundkontakt.

Vad Prioritet Finans erbjuder dig

På Prioritet Finans får du en viktig roll inom teamet som hanterar all utgående mötesbokning. Du blir en del av ett branschledande företag där du får möjlighet att arbeta med potentiella kunder som är verksamma inom ett brett spann av branscher. Du får dagligt stöd av chef och dina kollegor och kommer ingå i ett mycket starkt team där både den individuella prestationen och teamarbetet mäts. Som Mötesbokare arbetar du heltid från måndag till fredag med god grundlön och en rörlig del som baseras på dina resultat.

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön + rörlig del

ANSÖKAN OCH KONTAKT:
I denna rekrytering tar vi enbart emot ansökningar via mail. Ansök genom att skicka in ditt CV till GertC@prioritet.se. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Gert Corneliusson på 031–200 100.

 

 

 

 

Prioritet Finans söker förstärkning till säljavdelningen på vårt Stockholmskontor

Vad Prioritet Finans erbjuder dig

Som Säljare/Finansiell Rådgivare har du en betydelsefull roll i Prioritet Finans säljavdelning. I tjänsten ingår bland annat tjänstebil, arbetstelefon, dator, friskvårdsbidrag, pension samt en förmånlig provisionsmodell.

Arbetsbeskrivning

Som Finansiell Rådgivare kommer du att arbeta med både bearbetning av nya kunder samt förvalta befintliga kundrelationer. Du arbetar tidseffektivt och med stöd från bolagets mötesbokare. Mötesbokarna hjälper dig att fylla din kalender och att hitta nya affärsmöjligheter. I din roll ansvarar du för hela försäljningsprocessen från första möte till avtalsskrivning, samt underhåll av befintliga kunder.

I dialogen med kund utför du behovsanalys och ger förslag på långsiktiga lösningar som är lönsamma för såväl kunden som Prioritet Finans. Du kommer att samarbeta tätt tillsammans med försäljningschef, kreditbedömare och övriga säljare samt rapportera till bolagets försäljningschef.

Som nyanställd hos Prioritet Finans kommer du att genomgå bolagets introduktionsprogram för att du ska lyckas så bra som möjligt i din roll!

Vi söker dig som…

…är analytisk, målinriktad och har ett brinnande intresse för affärer! Du kommunicerar rakt och anpassar framgångsrikt din retorik efter mottagare. Som person är du förtroendeingivande samtidigt som du har skinn på näsan, vilket innebär att du drivs av att prestera högt och att skapa goda relationer med dina kunder. Du förstår värdet av time management och har god administrativ struktur i ditt arbete för att nå högt satta resultat. Framförallt trivs du i en miljö med korta beslutsvägar och vill ta dig an en roll med stort ansvar i ett bolag under stark tillväxt!

Vi ser att du har flerårig erfarenhet av försäljning mot företag. Oavsett din bakgrund så har du gedigen förståelse för affärsmässiga principer och är lösningsorienterad, vilket betyder att du besitter en god förmåga att diskutera olika affärslösningar tillsammans med kund.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att driva eget företag.

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Stockholm
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön – provision

KONTAKT: Lars Olausson, LarsO@prioritet.se

Urval sker löpande så vi önskar din ansökan omgående, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att höra av dig.

 

 

 

 

 

Lead Developer till Prioritet Finans i Göteborg

Om tjänsten 

Prioritet Finans står inför en spännande resa med modernisering där du som Lead Developer kommer axla en betydelsefull roll med att driva IT-utvecklingen framåt. I din tjänst kommer du få kombinera alla dina skills inom IT, från utveckling/programmering, arkitektur och tekniskt projektledning, för att forma morgondagens system och modernisera bolagets processer. Du ansvara även för att definiera och införa de modeller, arkitekturer och verktyg vi behöver i våra olika projekt. Dagens tekniska trender utvecklas snabbt och skapar nya möjligheter varför du även aktivt deltar i dialogen med systemleverantörer och externa partners.

I din roll som Lead Developer på Prioritet Finans får du med andra ord en bred tjänst med stora möjligheter att bidra med dina idéer och påverka bolagets utveckling redan från start! Se omgivningen som en startup fast med tryggheten som ett etablerat och expansivt företag erbjuder.

Vi söker dig som…

…är kommunikativ och har en stor passion för utveckling och problemlösning! Som person är du kreativ och nyfiken, vilket innebär att du gärna undersöker olika idéer för att hitta bästa möjliga lösning på de utmaningar du ställs inför. Du är serviceinriktad och tycker om att arbeta såväl självständigt som i grupp, där du känner ett stort ansvar inför de uppgifter du tar dig an. Framförallt trivs du i en miljö med korta beslutsvägar och vill ta dig an en roll med stort ansvar i ett bolag under stark tillväxt!

Vi ser att du bär med dig erfarenhet av att ha skapat moderna systemarkitekturer, väl bevandrad med Microsoftteknologi såsom .Net Core, MS SQL och Azure (IaaS/PaaS).

Meriterande är självklart om du även kan bygga och underhålla applikationer för iOS/Android, har vana av användning av Github/ASP.NET/XML samt erfarenhet av följande programspråk: C#/.NET Framework 4.5+.

Vad Prioritet Finans erbjuder dig

Som Lead Developer har du en nyckelroll i Prioritet Finans verksamhet. Som nästa teammedlem hos Prioritet Finans blir du en del av det mest expansiva finansbolaget i Västra Götalandsregionen, där rätt person erbjuds goda möjligheter att på sikt växla ut i fler ansvarsområden och växa tillsammans med bolaget!

START: Omgående
PLATS: Huvudkontoret i Göteborg
OMFATTNING: Heltid
KONTAKT: CIO Patrik Andersson, 031–200 100

SKICKA DIN ANSÖKAN TILL: PatrikA@prioritet.se

Är detta tjänsten för dig? Sänd då in ditt CV tillsammans med ett personligt brev till PatrikA@prioritet.se – Intervjuer kommer hållas löpande.