KAF online
Lediga jobb hos Prioritet Finans

­

Bli en del av Prioritet Finans

Prioritet Finans är störst i Sverige på fakturaköp – mer än dubbelt så stora som vår närmsta konkurrent. Vi är ett svenskt familjeföretag verksamt inom områden som fakturaköp och inkasso. Utan att vara bank hjälper vi idag fler än 6000 företag med omedelbart kapital för både bibehållna och nya affärer. Årligen väljer fler än 6000 företag att sälja sina fakturor till oss, vilket innebär att vi köper fakturor för över 8 miljarder kronor varje år. Vi är även stjärn- och huvudsponsor till några av våra folkkäraste idrottslag, bland annat IFK Göteborg och Djurgårdens IF. Vi vet vad som krävs för att lyckas både på och utanför idrottsplanen. För att vi ska fortsätta utvecklas och bli ännu bättre behöver vi fler drivna medarbetare som vill vara med på resan.

 

 

 

 

Vi söker nu en driven kreditbedömare till Prioritet Finans, Göteborg

Kort om tjänsten, kreditbedömare

Som kreditbedömare arbetar du med bolagets kärnverksamhet inom fakturaköp, där du administrerar och utför kreditbedömningar inför belåning eller köp av fakturor. Ditt arbete innebär mycket kundkontakt med både inkommande och utgående telefonsamtal, vilket ställer krav på din sociala förmåga. Du får en analytisk roll, där du självständigt driver kreditprocesser genom utvärdering och effektiv bedömning av olika ekonomiska förutsättningar för att skapa affärsmöjligheter för Prioritet Finans.

Vi söker dig som…

… är en affärsinriktad, driven lagspelare som vill utvecklas i en spännande bransch! Att du har god social förmåga, en utåtriktad personlighet och ett sinne för siffor kommer att göra dig framgångsrik i denna roll. Du är en tydlig kommunikatör som på ett effektivt sätt kan leda samtal och anpassa din retorik beroende på mottagare.

Vi ser att du är utbildad ekonom eller har motsvarande utbildning med några års arbetslivserfarenhet. Du kommer sannolikt från en närliggande bransch inom finans där du med fördel bär med dig erfarenhet som analytiker eller rådgivare. Oavsett din bakgrund har du goda kunskaper i ekonomi, ett snabbtänkt huvud och framförallt viljan att utvecklas och ha kul på Prioritet Finans!

Vad Prioritet Finans erbjuder dig

Som Kreditbedömare har du en central roll i Prioritet Finans verksamhet. För rätt person erbjuds goda möjligheter till att bli en unik kreditgivare med stort eget ansvar inom bolagets givna ramar.
START: Enligt överenskommelse
PLATS: Huvudkontoret i Göteborg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT/FRÅGOR & ANSÖKAN: Mikael Angel, Kreditchef MikaelA@prioritet.se
SISTA ANSÖKNINGSDAG: 2018-08-12

Urval sker löpande så vi önskar din ansökan omgående, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att höra av dig.

 

 

 

 

Prioritet Finans söker fler passionerade Mötesbokare

Om tjänsten som Mötesbokare hos Prioritet Finans

Som Mötesbokare arbetar du med att boka möten åt dina kollegor inom försäljning och rådgivning. Genom att kontakta potentiella kunder och skapa goda kundrelationer utvecklar du Prioritet Finans affärsmöjligheter och kundsamarbeten. I ditt arbete utgår du från bolagets välutvecklade CRM system. Rollen som Mötesbokare är mycket social och ditt fokus ligger på att erbjuda potentiella kunder lösningar anpassade efter deras behov inför ett kommande säljmöte.

Nuvarande och potentiella kunder är verksamma inom ett brett spann av branscher, vilket ställer krav på din förmåga att snabbt ta till dig ny kunskap och analysera kundbehov. Som Mötesbokare kommer du att arbeta direkt mot marknaden med stort stöd från närmsta chef och ditt team. Allt för att du ska lyckas så bra som möjligt i din roll.

Lämplig bakgrund

Som person är du driven och tycker om att arbeta mot uppsatta mål. Att du är lösningsorienterad och alltid har god service som fokus kommer att göra dig framgångsrik i denna roll.

Du har en gymnasial utbildning och som person är du en lagspelare, samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt och skapa din egen struktur för att uppnå bästa möjliga resultat.

Det är meriterande om du har arbetat inom försäljning och är van vid att använda telefon som arbetsredskap. Din styrka ligger i din sociala kompetens och förmåga att skapa möjligheter i varje situation. Vidare ser vi att du är en person som inte ger upp trots eventuella motgångar samt att du har lätt att samarbeta med andra och motiveras av kundkontakt.

Vad Prioritet Finans erbjuder dig

På Prioritet Finans får du en viktig roll inom teamet som hanterar all utgående mötesbokning. Du blir en del av ett branschledande företag där du får möjlighet att arbeta med potentiella kunder som är verksamma inom ett brett spann av branscher. Du får dagligt stöd av chef och dina kollegor och kommer ingå i ett mycket starkt team där både den individuella prestationen och teamarbetet mäts. Som Mötesbokare arbetar du heltid från måndag till fredag med god grundlön och en rörlig del som baseras på dina resultat.

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön + rörlig del

ANSÖKAN OCH KONTAKT:
I denna rekrytering tar vi enbart emot ansökningar via mail. Ansök genom att skicka in ditt CV till GertC@prioritet.se. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Gert Corneliusson på 031–200 100.

 

 

Hittar du ingen tjänst som passar just dig, men du vet att du är helt rätt för oss? Då är du välkommen att skicka in en spontanansökan till marknad@prioritet.se