KAF online

Team Manager till i Prioritet Finans i Göteborg

Som Team Manager har du en betydelsefull roll i nära samarbete med försäljningschef och säljavdelning. I din position har du fullt ansvar för bolagets mötesbokarteam, vilket innebär ett personalansvar för ett tiotal medarbetare. Din främsta uppgift är att leda och motivera dina medarbetare i deras dagliga arbete för att tillsammans nå kvalitativa och kvantitativa mål.

Din tjänst är delvis operativ, där ditt huvudansvar är att på bästa sätt stötta mötesbokarteamet för att tillsammans utveckla goda kundrelationer och därmed skapa affärsmöjligheter för Prioritet Finans. Som Team Manager på Prioritet Finans kommer du att arbeta tätt tillsammans med engagerade, driftiga och kunniga kollegor i både ditt team och andra funktioner inom bolaget.

Vi söker dig som…

…är en ansvarstagande och engagerad person med goda ledaregenskaper! Du brinner för att utveckla andra människor och bär med dig erfarenhet från att driva projekt i ledande roller. Du agerar proaktiv utifrån statistik och resultat med ett lyhört öra för din omgivning. Att du har god social förmåga, ett psykologiskt intresse och ett gott öga för affärer kommer att göra dig framgångsrik i denna roll.

Vi ser att du har en utbildning inom ekonomi med några års arbetslivserfarenhet samt personalansvar. Du kommer sannolikt från en närliggande bransch inom finans eller telemarketing, där du med fördel bär med dig erfarenhet som säljchef, gruppchef, team leader eller key account manager inom B2B-tjänster. Oavsett din bakgrund har du goda kunskaper i ekonomi, ett starkt ledartänk och framförallt viljan att utvecklas och ha kul på Prioritet Finans.

Vad Prioritet Finans erbjuder dig

Som Team Manager för bolagets mötesbokarteam har du en nyckelroll i Prioritet Finans verksamhet. För rätt person erbjuds goda möjligheter att på sikt växla ut i fler ansvarsområden och växa inom bolaget.

START: Omgående
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
ANSÖKAN OCH KONTAKT: Ansökan skickas till manst@prioritet.se. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Måns Töpel på 0766-298133.

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.


 

Prioritet Finans söker Kreditbedömare i Göteborg

Prioritet Finans är störst i Sverige på fakturaköp – mer än dubbelt så stora som vår närmsta konkurrent. Vi är ett svenskt familjeföretag verksamt inom områden som fakturaköp och inkasso. Utan att vara bank hjälper vi idag fler än 6000 företag med omedelbart kapital för både bibehållna och nya affärer. Årligen väljer mer än 6000 företag att sälja sina fakturor till oss, vilket innebär att vi köper fakturor för över 8 miljarder kronor varje år. Vi är även stjärn- och huvudsponsor till några av våra folkkäraste idrottslag, bland annat IFK Göteborg. Vi vet vad som krävs för att lyckas både på och utanför idrottsplanen. För att vi ska fortsätta utvecklas och bli ännu bättre behöver vi fler drivna medarbetare som vill vara med på resan. Nu söker vi en analytisk Kreditbedömare till vårt huvudkontor i Göteborg!

Om tjänsten som Kreditbedömare hos Prioritet Finans

Som Kreditbedömare arbetar du med bolagets kärnverksamhet inom fakturaköp, där du administrerar och utför kreditbedömningar inför belåning eller köp av fakturor. Ditt arbete innebär mycket kundkontakt med både inkommande och utgående telefonsamtal, vilket ställer krav på din sociala förmåga. Du har en analytisk roll, där du självständigt driver kreditprocesser genom utvärdering och effektiv bedömning av olika ekonomiska förutsättningar för att skapa affärsmöjligheter för både Prioritet Finans och kund.

Vi söker dig som…

…är affärsinriktad, driven och vill utvecklas i en spännande bransch. Att du har god social förmåga, en utåtriktad personlighet och ett sinne för siffor kommer att göra dig framgångsrik i denna roll. Du är en tydlig kommunikatör, som på ett effektivt sätt kan leda samtal och anpassa din retorik beroende på mottagare.

Vi ser att du med fördel har en utbildning inom ekonomi med några års arbetslivserfarenhet. Du kommer sannolikt från en närliggande bransch inom ekonomi eller finans, där du med fördel bär med dig erfarenhet från tjänster som exempelvis finansiell rådgivare, handläggare eller revisor. Oavsett din bakgrund har du goda kunskaper i ekonomi, är snabbtänkt och framförallt har viljan att utvecklas och ha kul på Prioritet Finans.

Vad Prioritet Finans erbjuder dig

Som Kreditbedömare har du en central roll i Prioritet Finans verksamhet. För rätt person erbjuds goda möjligheter till att utvecklas med stort eget ansvar inom bolagets givna ramar.

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön

ANSÖKAN OCH KONTAKT: Ansökan skickas till niklasw@prioritet.se. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Niklas Wiberg på 031-200100.

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.


 

Prioritet Finans söker Mötesbokare i Göteborg för både hel- och deltid

Prioritet Finans är störst i Sverige på fakturaköp – mer än dubbelt så stora som vår närmsta konkurrent. Vi är ett svenskt familjeföretag verksamt inom områden som fakturaköp och inkasso. Utan att vara bank hjälper vi idag fler än 6000 företag med omedelbart kapital för både bibehållna och nya affärer. Årligen väljer mer än 6000 företag att sälja sina fakturor till oss, vilket innebär att vi köper fakturor för över 8 miljarder kronor varje år. Vi är även stjärn- och huvudsponsor till några av våra folkkäraste idrottslag, bland annat IFK Göteborg. Vi vet vad som krävs för att lyckas både på och utanför idrottsplanen. För att vi ska fortsätta utvecklas och bli ännu bättre behöver vi fler drivna medarbetare som vill vara med på resan. Nu söker vi en Mötesbokare till vårt huvudkontor i Göteborg!

Om tjänsten som Mötesbokare hos Prioritet Finans

Som Mötesbokare arbetar du med att boka möten åt dina kollegor inom försäljning och rådgivning. Genom att kontakta potentiella kunder och skapa goda kundrelationer utvecklar du Prioritet Finans affärsmöjligheter och kundsamarbeten. I ditt arbete utgår du från bolagets välutvecklade CRMsystem. Detta är en mycket social roll där du utifrån kundens perspektiv presenterar lösningsfokuserade förslag om vilka tjänster som kan matcha deras behov inför mötet.

Nuvarande och potentiella kunder är verksamma inom ett brett spann av branscher, vilket ställer krav på din förmåga att snabbt ta till dig ny kunskap och analysera kundbehov. Som Mötesbokare kommer du att arbeta direkt mot marknaden med stort stöd från coach och ditt team. Allt för att du ska lyckas så bra som möjligt i din roll!

Vi söker dig som…

… har en positiv inställning och vill utvecklas inom kundkontakt mot företag i en spännande bransch! Hos oss är personlighet alltid det viktigaste. Att du är lösningsorienterad och alltid har med dig ditt servicemind kommer att göra dig framgångsrik i denna roll. Du anpassar dig snabbt efter nya förutsättningar och gillar att hantera och möta olika personligheter. Som person är du en lagspelare, samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt och skapa din egen struktur för att uppnå bästa möjliga resultat.

Du hanterar svenska i tal och skrift och har god datorvana. Om du har arbetat med kundkontakt över telefon tidigare är det positivt men din inställning är det viktigaste. Så länge som du har driv, vilja och personlighet kommer du utvecklas och ha kul på Prioritet Finans!

Vad Prioritet Finans erbjuder dig

På Prioritet Finans får du en viktig roll inom teamet som hanterar all utgående mötesbokning med potentiella kunder. Du får dagligt stöd av coach och dina kollegor och kommer ingå i ett mycket starkt team där både den individuella prestationen och teamarbetet mäts. Som Mötesbokare har du möjlighet att arbeta både heltid och deltid från måndag till fredag med god grundlön och en rörlig del som baseras på dina resultat.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid och/eller deltid

LÖN: Fast lön + rörlig del

ANSÖKAN OCH KONTAKT: Ansökan skickas till danw@prioritet.se. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Dan Wiik på 031-708 94 80.

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Hire personality. Train skill. And be awesome at your employer branding. Vi tror att världen blir en bättre plats om människor får göra det de verkligen brinner för. Oddwork finns här för att göra det möjligt!

Employer branding är den osynliga kraft som styr vart dagens talanger söker sig. Oddwork hjälper företag över hela Sverige att kommunicera den kultur, de möjligheter och de äventyr som finns inom just deras egna unika världar!

Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i vår värld!