KAF online
Lediga jobb hos Prioritet Finans

­

Bli en del av Prioritet Finans

Prioritet Finans är störst i Sverige på fakturaköp – mer än dubbelt så stora som vår närmsta konkurrent. Vi är ett svenskt familjeföretag verksamt inom områden som fakturaköp och inkasso. Utan att vara bank hjälper vi idag fler än 6000 företag med omedelbart kapital för både bibehållna och nya affärer. Årligen väljer fler än 6000 företag att sälja sina fakturor till oss, vilket innebär att vi köper fakturor för över 8 miljarder kronor varje år. Vi är även huvudsponsor till några av våra folkkäraste idrottslag, bland annat IFK Göteborg och Djurgårdens IF. Vi vet vad som krävs för att lyckas både på och utanför idrottsplanen. För att vi ska fortsätta utvecklas och bli ännu bättre behöver vi fler drivna medarbetare som vill vara med på resan.

 

 

Vi söker Inkassohandläggare till huvudkontoret i Göteborg

Vad Prioritet Finans erbjuder dig

Som Inkassohandläggare har du en central roll i Prioritet Finans verksamhet. För rätt person erbjuds en omväxlande roll i ett starkt team med omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter. 

Arbetsbeskrivning

Inkassoavdelningen på Prioritet Finans består idag av rutinerade medarbetare med ett väl inarbetat fokus på tillgänglighet och personligt bemötande. Arbetet innefattar all form av inkommande och utgående kontakt via telefon, mail, kundwebb m.m. med företagets kunder och deras kunder i sin tur, men även med berörda myndigheter och övriga avdelningar inom företaget. På inkassoavdelningen hanteras varje dag en stor mängd ärenden där ett stort egenansvar vilar på varje medarbetare när det kommer till beslut om vilka åtgärder som ska vidtas och hur varje enskild sak ska hanteras. Ärendena är av varierande art och fordringsstorlek och omfattar såväl egna förvärvade fordringar och egna konsumentkrediter som levererade varor och tjänster jämte bankfordringar m.m. för externa klienter.

Vi söker dig som…

…På ett eller annat sätt har erfarenhet av inkassohandläggning eller liknande arbetsuppgifter sedan tidigare, lämpligen från bank- och finans, myndighet eller annat inkassobolag. För att lyckas i rollen bör du ha grundläggande kunskaper inom ekonomi och juridik. Vidare är det positivt och meriterande om du har erfarenhet från arbete i ärendehanteringssystem såsom Nova samt Aptic eller liknande system. Vi sätter stor vikt vid att du har vana vid och/eller fallenhet för att bemöta alla kontakter på ett positivt, professionellt och handfast sätt samt att du trivs med ett högt arbetstempo. Dessutom krävs ett väl utvecklat språk i både tal och skrift, som även omfattar kunskaper i engelska. 

Din möjlighet att snabbt komma in i rollen är avgörande för oss och du bör vara förberedd på att tidigt vara en självgående och bidragande del av verksamheten. Som person är det viktigt för oss att du är lyhörd gentemot dina kollegor och att du på ett bra sätt kan ta till dig de rutiner som finns etablerade i företaget samt att du är prestigelös i samarbetet med övriga kollegor. Du kommer hantera en stor mängd fordringar dagligen och behöver ha kapacitet att behandla alla dessa snabbt och effektivt utan att tumma på den noggrannhet som krävs. 

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: David Utter-Laurell, Chefsjurist, 031 – 200 100 samt Nicklas Bruhn, Avdelningschef, 031 – 200 100
SKICKA DIN ANSÖKAN TILL: DavidUL@prioritet.se

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2019-02-17

Urval sker löpande så vi önskar din ansökan omgående, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att höra av dig.

 

 

 

 

Prioritet Finans söker fler passionerade Mötesbokare

Om tjänsten som Mötesbokare hos Prioritet Finans

Som Mötesbokare arbetar du med att boka möten åt dina kollegor inom försäljning och rådgivning. Genom att kontakta potentiella kunder och skapa goda kundrelationer utvecklar du Prioritet Finans affärsmöjligheter och kundsamarbeten. I ditt arbete utgår du från bolagets välutvecklade CRM system. Rollen som Mötesbokare är mycket social och ditt fokus ligger på att erbjuda potentiella kunder lösningar anpassade efter deras behov inför ett kommande säljmöte.

Nuvarande och potentiella kunder är verksamma inom ett brett spann av branscher, vilket ställer krav på din förmåga att snabbt ta till dig ny kunskap och analysera kundbehov. Som Mötesbokare kommer du att arbeta direkt mot marknaden med stort stöd från närmsta chef och ditt team. Allt för att du ska lyckas så bra som möjligt i din roll.

Lämplig bakgrund

Som person är du driven och tycker om att arbeta mot uppsatta mål. Att du är lösningsorienterad och alltid har god service som fokus kommer att göra dig framgångsrik i denna roll.

Du har en gymnasial utbildning och som person är du en lagspelare, samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt och skapa din egen struktur för att uppnå bästa möjliga resultat.

Det är meriterande om du har arbetat inom försäljning och är van vid att använda telefon som arbetsredskap. Din styrka ligger i din sociala kompetens och förmåga att skapa möjligheter i varje situation. Vidare ser vi att du är en person som inte ger upp trots eventuella motgångar samt att du har lätt att samarbeta med andra och motiveras av kundkontakt.

Vad Prioritet Finans erbjuder dig

På Prioritet Finans får du en viktig roll inom teamet som hanterar all utgående mötesbokning. Du blir en del av ett branschledande företag där du får möjlighet att arbeta med potentiella kunder som är verksamma inom ett brett spann av branscher. Du får dagligt stöd av chef och dina kollegor och kommer ingå i ett mycket starkt team där både den individuella prestationen och teamarbetet mäts. Som Mötesbokare arbetar du heltid från måndag till fredag med god grundlön och en rörlig del som baseras på dina resultat.

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön + rörlig del

ANSÖKAN OCH KONTAKT:
I denna rekrytering tar vi enbart emot ansökningar via mail. Ansök genom att skicka in ditt CV till GertC@prioritet.se. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Gert Corneliusson på 031–200 100.

 

 

 

 

Hittar du ingen tjänst som passar just dig, men du vet att du är helt rätt för oss? Då är du välkommen att skicka in en spontanansökan till marknad@prioritet.se

 

Är du nyfiken på hur vi på Prioritet Finans har det så kan du följa oss på Facebook, där lägger vi ut nyheter, annonser samt bilder och information från vårt kontor och lagen vi sponsrar. HÄR kommer du direkt till oss, följ oss gärna!