fbpx

Factoring i Jönköping

Är du i behov av likvida medel i Jönköping? Vi på Prioritet Finans är störst i Sverige på factoring med över 6000 olika bolag som varje år väljer att belåna eller sälja sina fakturor till oss. Vi behandlar fakturor för flera miljarder svenska kronor årligen.

Hur går det till?

Inom området factoring finns två metoder för att få likvida medel in i företaget, dessa är fakturabelåning och fakturaköp.

Fakturabelåning

När du väljer fakturabelåning i Jönköping så väljer du att låna pengar av oss med dina fakturor som säkerhet. I och med detta så tar vi över det administrativa arbetet kring fakturorna och du frigör mer tid till annat.

Fakturaköp

Om du istället väljer fakturaköp i Jönköping så säljer du dina fakturor till oss där vi betalar dig samma dag. Genom denna tjänst så minimerar du din kreditrisk och vi sköter alla administrativa åtaganden.

Med våra factoringtjänster har du en enkel översikt över dina affärer i vår app eller på webben, vilket ger dig all kontroll du behöver.

Factoring i Jönköping

Våra rådgivare

Träffa någon av våra rådgivare för personlig kontakt.

Bernt Wallström

Finansiell rådgivare

Maila Bernt

0702240724

Linkedin

Norr

Jessica Kemppainen

Finansiell rådgivare

Maila Jessica

0768682701

Linkedin

Öst

Jonas Lundh

Finansiell rådgivare

Maila Jonas

0708289377

Linkedin

Väst

Liselotte Andersson

Finansiell rådgivare

Maila Liselotte

0708135900

Linkedin

Öst

Välj oss på Prioritet Finans för ett bättre kassaflöde

Som företagare är den finansiella tryggheten något som alltid är centralt. Om man är verksam inom en bransch där projektarbeten är vanligt förekommande så tenderar det att inte allt för sällan bli som så att man också ligger ute med mycket pengar och att fakturorna ofta har datum satta långt fram i tiden. Så långt som 60 till 90 dagar är vanligt förekommande och det kan då vara skönt att trygga sitt kassaflöde genom att exempelvis belåna eller sälja fakturorna. 

När du väljer fakturabelåning eller att sälja dina fakturor till oss så får du snabbt in pengarna till ditt företag och du slipper oroa dig för hur nästa månad kommer att se ut. Vi på Prioritet Finans köper eller lånar ut pengar med din faktura som säkerhet, detta gör att du slipper många av de finansiella risker som följer med långa fakturadatum samtidigt som du snabbt får in pengar till ditt bolag. 

Bli likvid med våra factoringtjänster i Jönköping

Har du ett företag med en omsättning större än 30 miljoner kronor och är i behov av att frigöra kapital? Då kan du sälja eller belåna dina kundfordringar och få loss likvida medel redan samma dag. 

Du får således ett enkelt sätt att frigöra kapital när du behöver det genom factoring. Som företag slipper ni även den administrativa arbetsbördan som kommer med att behöva hantera fakturor som inte betalas i tid eller har långa förfallodatum.

Kontakta oss på Prioritet Finans

Så om du är i behov av ett mer stabilt kassaflöde och ökad likviditet i bolaget, kontakta då oss på Prioritet Finans så hjälper vi dig med dina kundfordringar så ditt företag i Jönköping kan fokusera på kärnverksamhet.

 

Mer information

En av våra kunder

Magnus Dahlqvist, D.A.W. AB

”Snabb hantering, tillmötesgående och
väldigt professionella. Jag kan varmt rekommendera Prioritet Finans.”

Så anlitar du Prioritet Finans

Prioritet Finans play

Vanliga frågor

Kan ni hjälpa till med E-faktura?

Självklart kan vi hjälpa till med E-faktura, Läs mer här!

Vad är Factoring?

Factoring är en tjänst som erbjuds av finansbolag och/eller banker. Denna tjänst innebär att företag säljer eller belånar sina fakturor hos finansbolag eller bank. Vi på Prioritet Finans har valt att använda de svenska begreppen i vår affär, fakturaköp och fakturabelåning, då de båda tjänsterna skiljer sig åt.

Vad betyder kreditrisk?

Det är risken för att din kund inte kan betala sin faktura. Detta händer när din kund hamnar på obestånd och saknar pengar.