fbpx

Kravhanterare med affärsfokus

Vad Prioritet Finans erbjuder dig
Som Kravhanterare har du en central roll i Prioritet Finans verksamhet på huvudkontoret i Göteborg. För rätt person erbjuds en omväxlande roll i ett starkt team.

Arbetsbeskrivning
Kreditavdelningen på Prioritet Finans består idag av rutinerade medarbetare med ett väl inarbetat fokus på tillgänglighet och personligt bemötande. Arbetet innebär att du på ett affärsmässigt sätt ska nå ekonomiskt fördelaktiga överenskommelser, företrädesvis med nordiska företag gällande förfallna fordringar. Arbetet bedrivs genom inkommande och utgående kontakt via telefon och mail m.m. Arbetet kräver kontakt med berörda myndigheter samt övriga avdelningar inom företaget. På kreditavdelningen hanteras varje dag en stor mängd ärenden. Ett betydande egenansvar vilar på varje medarbetare när det kommer till beslut om vilka åtgärder som ska vidtas och hur varje enskilt ärende ska hanteras. Ärendena är av varierande art och fordringsstorlek och omfattar företrädesvis egna företagskrediter.

Vi söker dig som…
På ett eller annat sätt har erfarenhet av kravhantering eller liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Lämpligen kommer erfarenheten från bank och finans, myndighet, större ekonomiavdelning, inkasso eller finansbolag. För att lyckas i rollen bör du ha grundläggande kunskaper inom ekonomi och juridik och det är väldigt positivt om du har erfarenhet från arbete i ärendehanteringssystem såsom Nova, Aptic eller liknande. Vi sätter stor vikt vid att du har vana vid eller fallenhet för att bemöta alla dina kundkontakter på ett positivt men handfast sätt samt att du trivs med ett högt arbetstempo. Vi förutsätter att du har ett väl utvecklat språk i både tal och skrift och vi ser det som en självklarhet att dina språkkunskaper även omfattar engelska. 

Att du snabbt känner dig hemma i rollen är avgörande för oss och vi ser att du tidigt blir en självgående och bidragande del av verksamheten.

Som person är det viktigt att du är lyhörd och att du på ett bra sätt tar till dig etablerade rutiner samt att du är prestigelös i samarbetet med övriga kollegor. Du kommer hantera en stor mängd fordringar dagligen och behöver ha kapacitet att behandla dessa snabbt och effektivt utan att tumma på den noggrannhet som krävs.

På Prioritet Finans gör vi en sak, en gång, på rätt sätt! Har du samma tankesätt så kommer du passa in perfekt i vårt företag.

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön
KONTAKT: Mikael Andersson, Kreditchef på nummer 031–200 100.

SKICKA DIN ANSÖKAN TILL: MikaelA@prioritet.se

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-03-06

Urval sker löpande så vi önskar din ansökan omgående, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att höra av dig.