KAF online

Kundcase

Skolfood, Prioritet FinansSkolfood

Skolfood med mat som sitt huvudämne uppskattar närheten man får som kund till Prioritet Finans.

 

”Närheten, en fantastisk service, man kommer direkt fram till sina kontaktpersoner”

 

Skolfood har som måltidsleverantörer i över 20 år levererat drygt 30 000 000 måltider till hundratals skolor runt om i Sverige. Man började med ett litet kök på Vasagatan i Göteborg med att leverera luncher till Schillerska gymnasiet, sedan dess har det tagit ordentlig fart och idag har man 13 centralkök runt om i Sverige.  Man levererar mat till 87 skolor, vilket ger ca 18 500 luncher per dag. Sitt huvudkontor har man i Västra Frölunda och idag har man fler mat-ben att stå på såsom en skärgårdskrog på lilla Brattön som heter Restaurang Havsviken.

Sedan 2016 samarbetar man med Prioritet Finans och med en strid ström av ca 2000 nya lunchmåltider per år är man trygg i samarbete. ”Det bästa med samarbetet har varit den nära servicen och den nära kontakten. Vi är inte den enda kunden till Prioritet Finans, men ofta känns det som att vi är just det” säger Bo Gustavsson, VD och ägare till Skolfood.

Bo själv har ett förflutet inom friidrottsgrenen gång och förutom att han fortfarande innehar det svenska rekordet, har han vunnit både SM och tagit ett ärorikt silver under OS 1984. Förutom idrotten har han som manager till bröderna Herreys tagit hem segern i Eurovision Song Contest samma år som OS medaljen. Med andra ord vet Bo vad som krävs för att lyckas och för att leda framgången framåt. Detta gör man idag tillsammans med Prioritet Finans. Tidigare har man jobbat tillsammans med andra företag inom factoring, men system och engagemang var inte i samma vinnarklass. Sedan samarbetsstarten för två år sedan har också kunderna fått en bättre betalningsdisciplin. Något som Bo framhäver är glädjen över en partner som man sitter på samma sida som, man jobbar tillsammans och man jobbar nära.

”För den som vill ha factoring eller fakturabelåning rekommenderar jag absolut Prioritet Finans, jag ser inte att det finns något annat alternativ. Räntan må vara dyrare än hos en bank men väger man det ena mot det andra så är den personliga servicen värd så mycket mer, den är så viktig för oss”, Avslutar Bo samtalet med.

Referenskund Bo Gustavsson, VD och ägare på Skolfood, läs mer om företaget på www.skolfood.se

Prioritet Finans tackar för ett mycket fint samarbete och ser fram emot att fortsätta vår resa tillsammans.

Läs mer

Några ord från fler nöjda kunder
Twins collection

Vi vill tacka er för det gångna året. Vi är jättenöjda med samarbetet med Prioritet Finnas. Vi får alltid snabb återkoppling av er och er vänliga proffsiga personal.

Pia

Metallservice AB

Prioritet Finans fungerar mycket bra, inget krångel, pengarna är på plats senast dagen efter och man samarbetar med kompetent och effektiv personal som är lösningsorienterad.

Matz Thorsson

Sundberg Production AB

Den bästa finansiella partner vi har. snabba, tillmötesgående och flexibla i sin handläggning. helt avgörande för vår verksamhets likviditet.

Jörgen Ralås

Oryds

Proffsigt, snabbt och enkelt är samarbetet med Prioritet Finans.

Magdalena Forsell