KAF online

Kundcase

Consector_PrioritetFinansConsector

Consector hyllar det fläckfria samarbetet med Prioritet Finans

Consector är en konsumentinriktad upphandlingsplattform för alla typer av lån (bolån, privatlån och kredit). Consector fungerar som en mellanhand som konkurrensutsätter bankerna och deras erbjudanden. Genom en digital tjänst med Bank-ID och direktutbetalning kan bättre villkor erhållas via mobil, hemsida eller Consectors app Lånekoll.

Vårt företag har sitt säte i Stockholm och vi har ett nära samarbete med Prioritet Finans. Samarbetet startade för snart ett år sedan då vi behövde en partner för att etablera vårt varumärke. För att på bästa sätt utvecklas och föra företaget framåt letade vi efter en partner där några viktiga element för oss var snabb hantering av fakturor och ett bra kundfokus. Detta fann vi hos Prioritet som sätter sig in i kundernas affärer, är mycket snabba i sin hantering och underlättar vår tillväxtresa.
Vår uppgift är att fokusera på vår kärnaffär och tillväxt. Det fläckfria samarbetet med Prioritet hjälper oss att göra just detta.

Referenskund Jonas Ryberg, Vice VD på Consector, läs mer om företaget på www.consector.se

Prioritet Finans tackar för ett mycket fint samarbete och ser fram emot att fortsätta vår resa tillsammans.

Läs mer

Cirrato Technologies

Cirrato lovprisar samarbete

Patenterad teknologi som sparar mycket tid och pengar säljs lokalt och globalt till stora kunder. Cirrato Technologies är trots endast åtta år i branschen ledande i världen på programvara för printing.

Sedan tre år är samarbetet med Prioritet Finans en viktig del i framgången. Vi använder Prioritet som vår förlängda ekonomiavdelning och samarbetet hjälper oss att agera proffsigare mot kund, säger vd:n och delägaren Gorm Hallberg-Lange. Konkurrensen är stenhård på den internationella marknaden för programvara för printing till kontorsverksamheter, som skolor och kontor. Cirratos bidrag till utvecklingen är en patenterad utskriftsteknologi som ger snabbare utskrifter, minskar arbetstiden och säljs via licenser.

Cirrato Technologies vill ligga långt fram i utvecklingen. Nu är utmaningen att bygga en organisation som är i fas med utvecklingstakten. Ledningen räknar med en personalökning på 70 procent och en fördubblad omsättning – det frestar på. Likviditeten är en nyckelfråga i sammanhanget och här kommer Prioritet Finans in i bilden.

Prioritet är det mest snabbfotade, pragmatiska och nyfikna företaget i branschen, visade våra jämförelser. De gör bra kreditprövning och hanterar komplexiteten i våra olika case skickligt. Inom bara några timmar får vi svar på om de kan kapitalisera de fakturor vi skickar dem, berömmer Gorm Hallberg-Lange och fortsätter: Vi får betalt i tid, betalar för de tjänster vi utnyttjar och har god respekt från våra kunder för att vi agerar professionellt i alla hänseenden i våra kontakter. Här bidrar Prioritet Finans på ett bra sätt.

Läs mer

Några ord från fler nöjda kunder
Twins collection

Vi vill tacka er för det gångna året. Vi är jättenöjda med samarbetet med Prioritet Finnas. Vi får alltid snabb återkoppling av er och er vänliga proffsiga personal.

Pia

Metallservice AB

Prioritet Finans fungerar mycket bra, inget krångel, pengarna är på plats senast dagen efter och man samarbetar med kompetent och effektiv personal som är lösningsorienterad.

Matz Thorsson

Skolfood AB

Personlig & Tydlighet.

Bo Gustafsson – OS medaljör 1984.

Sundberg Production AB

Den bästa finansiella partner vi har. snabba, tillmötesgående och flexibla i sin handläggning. helt avgörande för vår verksamhets likviditet.

Jörgen Ralås

Oryds

Proffsigt, snabbt och enkelt är samarbetet med Prioritet Finans.

Magdalena Forsell