KAF online

Kundcase

Cirrato Technologies

Cirrato lovprisar samarbete

Patenterad teknologi som sparar mycket tid och pengar säljs lokalt och globalt till stora kunder. Cirrato Technologies är trots endast åtta år i branschen ledande i världen på programvara för printing.

Sedan tre år är samarbetet med Prioritet Finans en viktig del i framgången. Vi använder Prioritet som vår förlängda ekonomiavdelning och samarbetet hjälper oss att agera proffsigare mot kund, säger vd:n och delägaren Gorm Hallberg-Lange. Konkurrensen är stenhård på den internationella marknaden för programvara för printing till kontorsverksamheter, som skolor och kontor. Cirratos bidrag till utvecklingen är en patenterad utskriftsteknologi som ger snabbare utskrifter, minskar arbetstiden och säljs via licenser.

Cirrato Technologies vill ligga långt fram i utvecklingen. Nu är utmaningen att bygga en organisation som är i fas med utvecklingstakten. Ledningen räknar med en personalökning på 70 procent och en fördubblad omsättning – det frestar på. Likviditeten är en nyckelfråga i sammanhanget och här kommer Prioritet Finans in i bilden.

Prioritet är det mest snabbfotade, pragmatiska och nyfikna företaget i branschen, visade våra jämförelser. De gör bra kreditprövning och hanterar komplexiteten i våra olika case skickligt. Inom bara några timmar får vi svar på om de kan kapitalisera de fakturor vi skickar dem, berömmer Gorm Hallberg-Lange och fortsätter: Vi får betalt i tid, betalar för de tjänster vi utnyttjar och har god respekt från våra kunder för att vi agerar professionellt i alla hänseenden i våra kontakter. Här bidrar Prioritet Finans på ett bra sätt.

Läs mer

fog & såntFog & Sånt

Jag är bäst på affärer
– Revisorn tycker jag kan göra annat för pengarna, men det är inte de sista örena det handlar om. Jag köper mina tjänster av en annan människa och det är värt varenda krona. Patrik Ekelund, på Fog & Sånt i Vårgårda, är mer än nöjd. Samarbetet med Prioritet Finans säkrar likviditeten, ger honom mer tid att göra det han är bäst på – affärer. I vardagen rattar Patrik Ekelund fem olika företag. Fog & Sånt är störst och specialiserar sig på fogning av stora glaspartier över hela världen.

Jag arbetar för Vårgårda och värnar om bygden. Att bankkontot fylls är inte lika viktigt som att våra ungdomar har jobb. Det är så vi ska se på hans relation till Prioritet Finans. Patrik Ekelund är ute efter nyttan av tjänsterna. Han brinner för företagande, att åstadkomma något gott och han vill göra det han är bäst på.

I dag är Patrik Ekelund en stolt kund hos Prioritet Finans. Han gillar att företaget går in och sponsrar idrotten, vet vad det betyder för många ideellt arbetande människor. Är de så bra på att tjäna pengar är det bra att de delar med sig. Dyker behovet upp fördjupar jag gärna samarbetet med Prioritet Finans.

Läs mer

Några ord från fler nöjda kunder
Twins collection

Vi vill tacka er för det gångna året. Vi är jättenöjda med samarbetet med Prioritet Finnas. Vi får alltid snabb återkoppling av er och er vänliga proffsiga personal.

Pia

Linknor AB

Prioritet Finans hjälper oss sedan tre år. Vardagen blir enklare med sådana starka samarbeten. På så sätt kan jag fokusera på en kvalitetstjänst och mina nöjda kunder. Vi har växt upp med Prioritet som är en pålitlig affärspartner. Fakturabelåning hjälper för att betala på leverantörer när som helst, bevakning av faktura ger mig möjlighet spara mycket tid genom att låta Prioritet Finans ta hand om eventuella påminnelser eller avvikelser. Prioritet Finans tjänster fungerar som ett Schweiziskt ur för oss. Tack.

Andrei

Metallservice AB

Prioritet Finans fungerar mycket bra, inget krångel, pengarna är på plats senast dagen efter och man samarbetar med kompetent och effektiv personal som är lösningsorienterad.

Matz Thorsson

Skolfood AB

Personlig & Tydlighet.

Bo Gustafsson – OS medaljör 1984.

Sundberg Production AB

Den bästa finanseila partner vi har. snabba, tillmötesgående och flexibla i sin handläggning. helt avgörande för vår verksamhets likviditet.

Jörgen Ralås

Oryds

Proffsigt, snabbt och enkelt är samarbetet med Prioritet Finans.

Magdalena Forsell