KAF online

Cirrato Technologies

Cirrato lovprisar samarbete

Patenterad teknologi som sparar mycket tid och pengar säljs lokalt och globalt till stora kunder. Cirrato Technologies är trots endast åtta år i branschen ledande i världen på programvara för printing.

Sedan tre år är samarbetet med Prioritet Finans en viktig del i framgången. Vi använder Prioritet som vår förlängda ekonomiavdelning och samarbetet hjälper oss att agera proffsigare mot kund, säger vd:n och delägaren Gorm Hallberg-Lange. Konkurrensen är stenhård på den internationella marknaden för programvara för printing till kontorsverksamheter, som skolor och kontor. Cirratos bidrag till utvecklingen är en patenterad utskriftsteknologi som ger snabbare utskrifter, minskar arbetstiden och säljs via licenser.

Cirrato Technologies vill ligga långt fram i utvecklingen. Nu är utmaningen att bygga en organisation som är i fas med utvecklingstakten. Ledningen räknar med en personalökning på 70 procent och en fördubblad omsättning – det frestar på. Likviditeten är en nyckelfråga i sammanhanget och här kommer Prioritet Finans in i bilden.

Prioritet är det mest snabbfotade, pragmatiska och nyfikna företaget i branschen, visade våra jämförelser. De gör bra kreditprövning och hanterar komplexiteten i våra olika case skickligt. Inom bara några timmar får vi svar på om de kan kapitalisera de fakturor vi skickar dem, berömmer Gorm Hallberg-Lange och fortsätter: Vi får betalt i tid, betalar för de tjänster vi utnyttjar och har god respekt från våra kunder för att vi agerar professionellt i alla hänseenden i våra kontakter. Här bidrar Prioritet Finans på ett bra sätt.