fbpx

Factoring i Norrköping

Är du i behov av factoring i Norrköping? Vi på Prioritet Finans är störst i Sverige på fakturaköp och fakturabelåning, där vi har hjälpt över 6000 företag med att förbättra sin ekonomi. Genom att belåna eller sälja dina fakturor till oss får du snabbt ett bättre kassaflöde i ditt bolag och du utökar dina likvida medel.

Kort om factoring

Factoring innebär två olika metoder för att få likvida medel in i företaget, dessa är fakturabelåning och fakturaköp.

Fakturabelåning

När du väljer fakturabelåning i Norrköping så väljer du att låna pengar av oss med dina fakturor som säkerhet. I och med detta så tar vi över det administrativa arbetet kring fakturorna och du frigör mer tid till annat.

Fakturaköp

Om du istället väljer fakturaköp i Norrköping så säljer du dina fakturor till oss där vi betalar dig samma dag. Genom denna tjänst så minimerar du din kreditrisk och vi sköter alla administrativa åtaganden.

Med våra factoringtjänster har du en enkel översikt över dina affärer i vår app eller på webben, vilket ger dig all kontroll du behöver.

Factoring i Norrköping

Våra rådgivare

Träffa någon av våra rådgivare för personlig kontakt.

Bernt Wallström

Finansiell rådgivare

Maila Bernt

0702240724

Linkedin

Norr

Jessica Kemppainen

Finansiell rådgivare

Maila Jessica

0768682701

Linkedin

Öst

Jonas Lundh

Finansiell rådgivare

Maila Jonas

0708289377

Linkedin

Väst

Liselotte Andersson

Finansiell rådgivare

Maila Liselotte

0708135900

Linkedin

Öst

Därför tjänar du på att sälja dina fakturor till oss

Finansiell oro och klumpen i magen som uppstår när kunder inte betalar sina fakturor i tid är något som alla små- och medelstora företag delar. Om man arbetar i projektform kan oron vara ännu större då man ofta ligger ute med pengar under längre tid samtidigt som fakturadatumen inte allt för sällan kan vara både 60 och 90 dagar. Det tar helt enkelt tid innan pengarna kommer. 

Då kan försäljning av fakturor till oss på Prioritet Finans vara ett vinnande koncept för dig och ditt bolag. Vi köper dina fakturor och du får snabbt in pengar i ditt bolag samt slipper oro och administrativt arbete som följer försenade betalningar. 

Fakturabelåning i Norrköping 

Om ditt bolag omsätter 30 miljoner kronor eller mer per år kan du belåna dina kundfordringar med hjälp av fakturabelåning hos oss på Prioritet Finans. Det är ett enkelt sätt att frigöra kapital när du gör det genom att belåna dina fakturor. Som företag slipper ni även den administrativa arbetsbörda som kommer med att behöva hantera fakturor som inte betalas i tid eller har långa förfallodatum.

Kontakta oss på Prioritet Finans

Så om du vill förbättra ditt företags likviditet eller kassaflöde, kontakta då oss på Prioritet Finans så hjälper vi dig hitta en lösning som fungerar bäst för just ditt företag i Norrköping.

 

Mer information

En av våra kunder

Magnus Dahlqvist, D.A.W. AB

”Snabb hantering, tillmötesgående och
väldigt professionella. Jag kan varmt rekommendera Prioritet Finans.”

Så anlitar du Prioritet Finans

Prioritet Finans play

Vanliga frågor

Kan ni hjälpa till med E-faktura?

Självklart kan vi hjälpa till med E-faktura, Läs mer här!

Vad är Factoring?

Factoring är en tjänst som erbjuds av finansbolag och/eller banker. Denna tjänst innebär att företag säljer eller belånar sina fakturor hos finansbolag eller bank. Vi på Prioritet Finans har valt att använda de svenska begreppen i vår affär, fakturaköp och fakturabelåning, då de båda tjänsterna skiljer sig åt.

Vad betyder kreditrisk?

Det är risken för att din kund inte kan betala sin faktura. Detta händer när din kund hamnar på obestånd och saknar pengar.