fbpx

Tar du dig an vår nya roll som E-fakturaadministratör?

Tar du dig an vår nya roll som E-fakturaadministratör?

Om tjänsten

För att tillgodose ett växande behov från våra kunder så tillsätter vi en helt ny, spännande tjänst hos Prioritet Finans. Tjänsten kommer tillsammans med rätt person att utformas efter satta instruktioner och utvecklas allt eftersom behov uppmärksammas. Som E-fakturaadministratör blir du spindeln i nätet gällande vår lösning för e-faktura. Du kommer ha mycket kontakt med våra kunder och deras kunder, kommuner och landsting samt dina nya kollegor och övriga avdelningar. Ditt fokus ligger i att lotsa våra kunder rätt i e-faktura världen samt göra traditionell fakturaregistrering. Du är inte rädd för att se och ta dig an nya tekniska förbättringsmöjligheter och utmaningar. Du ser snarare tekniken som din vän och du är den som hjälper våra kunder att omvandla fysiska fakturor till digitala.

Vi söker dig som…

… är noggrann, snabb i tanke och handling samt har ett sinne för ekonomi. Denna nya roll kommer att innebära mycket kundkontakt med såväl uppdragsgivare som andra aktörer där en högt utvecklad social förmåga är ett måste. Vi ser även att du har en god kompetens inom ekonomiska affärssystem och har en pedagogisk förmåga då rollen bland annat innebär att lotsa våra kunder rätt i en för dom ny datateknisk miljö.

För att lyckas bra i denna roll ser vi tre punkter som väldigt viktiga, där du har en grundläggande förståelse för och har ett intresse kring:

  • XML och HTML
  • Felsökning
  • Processer och processflöden

Som person bör du vara

  • Initiativrik
  • En ”doer” som ser till att saker blir gjorda.
  • Lösningsorienterad och snabbt kan analysera orsaken till ett problem och hitta bästa lösningen till detsamma.
  • Social och har lätt för att bemöta olika människor på bästa sätt
  • Snabb, effektiv och noggrann
  • Nyfiken och har ambition att hela tiden lära dig nya saker.

Personliga egenskaper värdesätts i denna rekrytering då teamkänslan idag är stark och är något vi vill upprätthålla.

Har du sen tidigare erfarenhet av bokföringssystem såsom Fortnox eller Visma är detta en fördel för tjänsten, men inget vi ser som ett krav.

Vad Prioritet Finans erbjuder dig 

En möjlighet att sätta din prägel på en helt ny tjänst. Du välkomnas in i ett tight team där varje medarbetare har sin roll men där alla jobbar mot gemensamma mål. 

Inför anställning så tillämpar vi ett registreringstest för att stämma av din förmåga att på snabbt och korrekt sätt kunna registrera.

START: Omgående
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Efter överenskommelse
KONTAKT/FRÅGOR & ANSÖKAN:Mikael Angel, Kreditchef MikaelA@prioritet.se
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2019-06-30