fbpx

Engagerad kredithandläggare sökes till GoodCash.se

Om tjänsten 

Som kredithandläggare hos GoodCash.se arbetar du med handläggning av krediter till privatpersoner genom vår ansökningssida samt via låneförmedlare. I tjänsten ingår allt från att förbereda ansökan till analys, inhämtande av kompletterande uppgifter samt beslutsfattande.

Kontakt med kunder och samarbetspartners är en viktig del av dina arbetsuppgifter och sker både via mejl- och telefonkontakt. Avdelningen befinner sig i en expansionsfas och utvecklas ständigt vilket gör rollen spännande och utmanande. 

Vi söker dig som…

… är snabb på tangenterna, effektiv och trivs med att stundtals arbeta i högt tempo. Att du är en driven lagspelare som vill utvecklas i en spännande bransch ser vi som en självklarhet. Vidare är det önskvärt att du har ett sinne för siffror och är en tydlig kommunikatör. 

Vi ser att du minst har en gymnasieexamen där ekonomi har varit tongivande. Ett par års erfarenhet är meriterande, då du sannolikt arbetat inom en närliggande bransch och/eller där siffror har varit en viktig del av din arbetsvardag. 

Oavsett din bakgrund har du viljan att utvecklas och ha kul på Goodcash.se! 

Vad GoodCash.se erbjuder dig

Som Kredithandläggare har du en central roll i Goodcash.se verksamhet. För rätt person erbjuds goda möjligheter till att bli en unik kreditgivare med stort eget ansvar inom bolagets givna ramar. Du kommer att arbeta i nyrenoverade och fräscha lokaler tillsammans med ett härligt team.

START: Omgående
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Tillsvidare, heltidstjänst
KONTAKT:Michael Norén, kreditansvarig, 031-200 100
SKICKA DIN ANSÖKAN TILL: ekonomi@prioritet.se
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 30 juni 2019

Om företaget
Goodcash.se grundades 2014 och tillhör Prioritet Finans-koncernen. Goodcash.se lånar ut pengar till privatpersoner och vi skiljer oss från våra konkurrenter då vi fokuserar på kundens ekonomiska framtid snarare än dennes historik. Vi samarbetar med många låneförmedlare vilket har bidragit till att göra oss till ett starkt varumärke inom branschen.