fbpx

Finansiell Rådgivare till Prioritet Finans Stockholm

Hos oss är gemenskap och personlig utveckling för alla medarbetare en prioritet. Nu söker vårt Stockholmskontor en ny kollega som vill bredda sina kunskaper inom kundrelationer. Är det du?

Arbetsbeskrivning

Som Finansiell Rådgivare bearbetar du nya kunder och förvaltar befintliga kundrelationer. Du arbetar tidseffektivt med stöd från bolagets mötesbokare, som hjälper dig att fylla din kalender och att hitta nya affärsmöjligheter.

Du ansvarar för hela försäljningsprocessen och arbetar mot tydliga mål.

I dialogen med kund utför du behovsanalyser och ger förslag på långsiktiga lösningar som är lönsamma för båda parter. Du samarbetar tätt tillsammans med försäljningschef, kreditbedömare och övriga säljare, samt rapporterar till bolagets försäljningschef. 

Du är analytisk, tävlingsinriktad och älskar affärer! 

Du kommunicerar rakt och anpassar framgångsrikt din retorik efter mottagare. Som person är du förtroendeingivande samtidigt som du har skinn på näsan, vilket innebär att du drivs av att prestera högt och att skapa goda relationer med dina kunder. 

Du förstår värdet av time management och har god administrativ struktur i ditt arbete. Framförallt trivs du i en miljö med korta beslutsvägar och vill ta dig an en roll med stort ansvar. 

Du har flerårig erfarenhet av försäljning mot företag, där du med fördel har en bakgrund inom bank eller finansbranschen. Du bär med dig god insikt i ekonomiska flöden och har vana av att läsa bokslut. Oavsett bakgrund så har du gedigen förståelse för affärsmässiga principer och är lösningsorienterad, vilket betyder att du besitter en god förmåga att diskutera olika affärslösningar tillsammans med kund.

Urval sker löpande så vi önskar din ansökan omgående, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Vi ser fram emot att höra av dig.

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Stockholm
OMFATTNING: Heltid 
LÖN: Fast lön – provision
FÖRMÅNER: Tjänstebil, telefon och dator bl.a.
KONTAKT:Måns Töpel, MansT@prioritet.se