fbpx

Prioritet Finans söker Bolagsjurist till huvudkontoret i Göteborg

Prioritet Finans AB-koncernen är störst i Sverige på fakturaköp, mer än dubbelt så stora som vår närmsta konkurrent. Vi är ett svenskt familjeföretag verksamt inom områdena: fakturaköp, kreditgivning och inkassotjänster med kontor i Göteborg, Stockholm, Lund och Helsingfors. Årligen väljer fler än 6.000 företag att sälja sina fakturor till oss, vilket innebär att vi köper fakturor för över 14 miljarder kronor varje år.

Om tjänsten som Bolagsjurist hos Prioritet Finans

Du kommer huvudsakligen att arbeta med affärsrelaterande tvister och frågeställningar knutna till företagets kärnverksamhet som inbegriper förvärv av kundfordringar (factoring), inkassoverksamhet samt krediter till såväl privatpersoner som företag. Därutöver tillkommer hantering av allehanda övriga frågeställningar som löpande uppkommer i verksamheten, exempelvis arbete med compliancerelaterade frågor samt att fungera som ett juridiskt stöd till hela verksamheten. Du kommer att arbeta i ett starkt juristteam med mångårig erfarenhet och rapportera till Chefsjurist.

Vi söker dig som…

Vi söker dig som har några års relevant arbetslivserfarenhet från företrädesvis bank, finans eller annan liknande verksamhet. Du är prestigelös och en lagspelare som snabbt och villigt ger dig i kast med nya utmatningar och ser nyttan av verksamhetens framgång före din egen. Erfarenhet från att självständigt driva mål i domstol är meriterande.

Som person bör du vara driven, prestigelös, vetgirig och ha förmåga att tidigt vara självgående. Att du är noggrann och förtroendeingivande även i stressade situationer tror vi är en förutsättning för att du ska lyckas väl i rollen. Vidare bör du ha förmåga att bemöta både kollegor och externa kontakter på ett beslutsfast, affärsmässigt och serviceinriktat sätt.

Vi sätter stor vikt vid intrycket av dig vid ett personligt möte.

På Prioritet Finans AB gör vi en sak, en gång, på rätt sätt!

Vad Prioritet Finans erbjuder dig

Som Bolagsjurist är du en viktig del av Prioritet Finans AB:s verksamhet. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter i ett engagerat team. Vi är givetvis också anslutna till kollektivavtal.

KRAV: Juristexamen eller motsvarande
START: Enligt överenskommelse
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Tillsvidareanställning
LÖN: Fast lön
KONTAKT: David Utter-Laurell, Chefsjurist, 031–200 100

SKICKA DIN ANSÖKAN TILL: DavidUL@prioritet.se

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2020-02-16

Urval sker löpande så vi önskar din ansökan så snart som mjöligt, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att höra av dig!