fbpx

Prioritet Finans söker Kravhandläggare till huvudkontoret i Göteborg

Om Prioritet Finans

Prioritet Finans AB-koncernen är störst i Sverige på fakturaköp, mer än dubbelt så stora som vår närmsta konkurrent. Vi är ett svenskt familjeföretag verksamt inom områdena: fakturaköp, kreditgivning och inkassotjänster med kontor i Göteborg, Stockholm, Lund och Helsingfors.

Årligen väljer fler än 6.000 företag att sälja sina fakturor till oss, vilket innebär att vi köper fakturor för över 9 miljarder kronor varje år. Vi är även stjärn- och huvudsponsor till några av våra folkkäraste idrottslag, bland annat Djurgårdens IF och Redbergslids IK . Vi vet vad som krävs för att lyckas både på och utanför idrottsplanen. För att vi ska kunna fortsätta utvecklas och bli ännu bättre behöver vi därför fler drivna medarbetare som vill vara med på resan.

Våra förväntningar på dig

Vi söker därför dig som på ett eller annat sätt har erfarenhet av kravhantering och/eller liknande arbetsuppgifter sedan tidigare, lämpligen från bank- och finans, myndighet, ekonomiavdelning, inkassobolag eller finansbolag. För att lyckas i rollen bör du ha grundläggande kunskaper inom ekonomi och juridik och det är positivt om du har erfarenhet från arbete i ärendehanteringssystem såsom Nova, Aptic eller liknande. Vi sätter stor vikt vid att du har vana vid eller fallenhet för att bemöta alla kontakter på ett positivt men handfast sätt samt att du trivs med ett högt arbetstempo. Vi förutsätter att du har ett väl utvecklat språk i både tal och skrift och vi ser det som en självklarhet att dina kunskaper även omfattar engelska.

Din möjlighet att snabbt komma in i rollen är avgörande för oss och du bör vara förberedd på att tidigt vara en självgående och bidragande del av verksamheten. Som person är det viktigt för oss att du är lyhörd och att du på ett bra sätt kan ta till dig de rutiner som finns etablerade i företaget samt att du är prestigelös i samarbetet med övriga kollegor. Du kommer hantera en stor mängd fordringar dagligen och behöver ha kapacitet att behandla alla dessa snabbt men effektivt utan att tumma på den noggrannhet som krävs.

På Prioritet Finans AB gör vi en sak, en gång, på rätt sätt!

Kreditavdelningen på Prioritet Finans AB består idag av rutinerade medarbetare med ett väl inarbetat fokus på tillgänglighet och personligt bemötande. Arbetet innebär att du ska på ett affärsmässigt sätt nå ekonomiskt fördelaktiga överenskommelser företrädesvis med nordiska företag gällande förfallna fordringar. Arbetet bedrivs genom inkommande och utgående kontakt via telefon och mail m.m. Arbetet kräver även kontakt med berörda myndigheter och övriga avdelningar inom företaget. På kreditavdelningen hanteras varje dag en stor mängd ärenden där ett tungt egenansvar vilar på varje medarbetare när det kommer till beslut om vilka åtgärder som ska vidtas och hur varje enskild sak ska hanteras. Ärendena är av varierande art och fordringsstorlek och omfattar företrädesvis egna företagskrediter.

Urval sker löpande så vi önskar din ansökan omgående, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot att höra av dig. Märk ansökan med kravhandläggare.

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Heltid 
LÖN: Fast lön
KONTAKT: DavidUL@prioritet.se