fbpx

Prioritet Finans söker IT-administratör/IT-tekniker

Som vår nästa kollega kommer du att modernisera vår IT-miljö och säkerställa proaktivt men även reaktivt att befintlig IT alltid fungerar. Du kommer arbeta självständigt men även samarbeta med dina kollegor i enskilda aktiviteter men även större projekt. Ditt arbetsområde innefattar alla komponenter inom IT-infrastruktur såsom servermiljö, klienter, system och databaser. Det är detta som driver dig, att ha ett varierande arbete och arbeta med en helhet inom IT.

I vår befintliga IT-infrastruktur har vi redan gjort val av system, produkter och tjänster som du bör ha erfarenhet av. Är det några som du inte tidigare arbetat med så har du garanterat ambitionen att lära dig.

Ett urval för att beskriva vår IT-miljö:

  • Windows Server (2012 eller senare)
  • Windows 10
  • CheckPoint, Endpoint Protection
  • VM-Ware
  • Veeam
  • SQL Server
  • Microsoft Azure
  • Microsoft Office 365
  • Active Directory/Azure Active Directory

Ditt arbete innefattar också dagligen problemlösning samt användarsupport varför kontakt med kollegor, trevligt bemötande och samarbete är viktiga egenskaper för att lyckas hos oss. Vi har svenska som koncernspråk varför du måste hantera perfekt svenska i både tal och skrift.

Övriga egenskaper som vi förväntar oss av dig och som du även kommer möta hos oss är:

Fokus. Du har fokus och känner ett ansvar för att slutföra dina uppgifter. Även om du stundtals har flera olika uppgifter så hanterar du själv, eller tar hjälp av andra, säkerställandet av rätt prioritering och ”leverans”. Du hamnar aldrig i lägen där du ”håller på med allt men inget slutförs”.

Kvalitetsmedveten. De uppgifter som du blir tilldelad löser du med bästa tänkbara kvalité. Dina verktyg är din erfarenhet, din kompetens men även hjälp av dina kollegor. Du har en ”yrkesstolthet” i allt arbete du utför.

Flexibel. Du har en pragmatisk inställning till ditt arbete och kan snabbt avväga ditt arbete så du är effektiv. Du vet att utmaningar har många lösningar men väljer oftast den bästa för verksamheten baserat på tid, kvalité och pengar.

Som vår nya IT-administratör eller IT-tekniker så kommer du få arbeta på Sveriges mest framgångsrika finansföretag inom fakturaköp. Vi har en lång och gedigen historik, är vinstdrivande och en trygg arbetsgivare i goda som dåliga tider. Vi har en personal med många olika bakgrunder, olika kön och olika åldrar. En del av vår framgång baseras säkert på detta, att vi kompletterar varandra. Att vi också har ett högt tempo och korta beslutsvägar ligger i vårt dna.

Låter detta intressant så kontakta oss.

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön

ANSÖKAN OCH KONTAKT:
I denna rekrytering tar vi enbart emot ansökningar via mail. Ansök genom att skicka in ditt CV till patrika@prioritet.se.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Patrik Andersson, CIO på 0708 12 35 00.