Prioritet Finans söker fler passionerade mötesbokare i Göteborg

Prioritet Finans söker fler passionerade mötesbokare i Göteborg

Omfattning: Heltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Lön: Fast lön + rörliga delar

Om jobbet

Vi har inga krav på tidigare erfarenhet av liknande arbete. Det är däremot viktigt att du är social, har ett naturligt driv och motiveras av att arbeta mot tydligt uppsatta resultatorienterade mål. Lika viktigt är att dina personliga egenskaper passar in i vår positiva och framåtsträvande arbetsmiljö. Du måste kunna arbeta självständigt och obehindrat kunna utrycka dig på svenska både i tal och skrift samt hantera arbete i datormiljö.

Vad Prioritet Finans erbjuder dig

På Prioritet Finans får du en betydande roll på huvudkontoret i Göteborg när vi nu utökar teamet som hanterar all utgående mötesbokning. Du kommer efter avslutad utbildning boka möten åt dina kollegor inom försäljning och rådgivning. Du blir en viktig spelare hos oss som idag är Sveriges ledande factoringbolag. Vi är även ett av de ledande företagen inom svensk idrottssponsring där vi bland annat sponsrar flera folkkära landslag.

Vi erbjuder:

  • – betald utbildning
  • – fast lön med provision och bonusar i toppklass
  • – färdigselekterade företag att kontakta
  • – arbetsredskap med det senaste inom teknik och material
  • – gott kamratskap i en positiv anda

Ansökan och kontakt

I denna rekrytering tar vi enbart emot ansökningar via mail. Ansök genom att skicka in ditt CV märkt ”Mötesbokare Göteborg” till timba@prioritet.stage.velumi.site. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Tim Bohman Åhlund på 0702-18 34 44.