Prioritet Finans söker praktikant alt. vikarie till tjänsten, assisterande Affärsjurist

Prioritet Finans söker praktikant alt. vikarie till tjänsten, assisterande Affärsjurist

Start: Omgående
Omfattning: Heltid eller enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse

Om Prioritet Finans AB

Prioritet Finans är Sveriges ledande factoringkoncern med över 40 års branscherfarenhet och fler än 6000 företagskunder. Tillsammans med våra ungefär 100 kollegor, jobbar vi för att bygga starka kundrelationer och möta svenska företagares behov om likviditet och finansiell trygghet. Med en kombination av långsiktighet och entreprenörsanda hjälper vi företag över hela Sverige med omedelbara pengar samtidigt som vi finansierar det som ligger oss varmt om hjärtat, nämligen svensk idrott.

Prioritet Finans är ett familjeägt bolag som via en stark egen kassa valt att inte vara bank. Hos oss är därför snabba och korta beslutsvägar regel, vilket ställer särskilda krav på dig i din roll som jurist. Gillar du ordning och reda, snabba affärsbeslut och fördelen av att ingå i ett team med härliga kollegor ser vi gärna att du hör av dig till oss.  

Beskrivning av rollen

I rollen som assisterande Affärsjurist kommer du arbeta nära VD och de flexibla arbetsuppgifter som behövs för åtgärder och beslut. Givetvis finns vår juridiska avdelning tillgänglig för ledning och stöd. Din arbetsplats kommer vara på vårt huvudkontor i Göteborg.

Din bakgrund

Säkert har du intresse av affärsmässig juridik med koppling till finansiella lösningar. Du är snart färdig med din examen och har en positiv inställning med lätt för att lära, förstå och agera.

Vad vi erbjuder dig

En fantastisk plattform till juridisk erfarenhet med god möjlighet till fast anställning bland positiva arbetskamrater.

Ansökan och kontakt

Hjärtligt välkommen med din ansökan tillsammans med CV och personligt brev  till nilsw@prioritet.se och kjelln@prioritet.se.

Har du frågor finns vi tillgängliga, VD Nils Wiberg 070-626 79 72 eller Kjell Nihlmar 073-530 13 01. Sista ansökningsdatum 30 Nov.