Prioritet Finans & ISP Sport

Prioritet Finans & ISP Sport

Prioritet Finans tecknar nytt samarbetsavtal med rättighetsbolaget ISP Sport

Finansbolaget Prioritet Finans och rättighetsbolaget ISP Sport har tecknat ett nytt marknadsförings- och sponsoravtal för perioden 2019-2022. Avtalet innebär att Prioritet Finans utökar sitt idrottsengagemang under den kommande treårsperioden och även ingår partnerskap med flera folkkära idrottsförbund. – Vi är med och finansierar svensk idrott för att det utvecklar Sverige och lär våra ungdomar att samarbeta med varandra för att uppnå resultat, säger Nils Wiberg, vd för Prioritet Finans.

Under den kommande treårsperioden sponsrar Prioritet Finans flera olika idrottsförbund och närvarar kontinuerligt i samband med olika evenemang och matcher, inte minst i samband med olika ungdomsevenemang. 

– Avtalet med ISP är en del av vår strategiska satsning på att stödja idrotts- och föreningslivet i hela landet. Idrotten har en viktig och fostrande roll i samhället. Den erbjuder ungdomar ett alternativ till kriminalitet och utanförskap samtidigt som den bidrar till en bättre folkhälsa.

Det nya sponsoravtalet innebär såväl traditionell exponering i arenamiljö men även närvaro i digitala kanaler och rättigheter att använda associationsrättigheter i den egna marknadsföringen.

– ISP representerar en attraktiv rättighetsportfölj inom svensk idrott som vi gärna vill vara en del av. Vårt långvariga stöd till den svenska idrottsrörelsen har varit viktigt för enskilda föreningar och deras ungdomsverksamhet, men också bidragit till tillväxt och lönsamhet för Prioritet Finans. Nu ökar vi vårt engagemang för att det kombinerar möjligheten att göra något bra för samhället och idrotten samtidigt som vi gör något bra för vårt företag, säger Nils Wiberg.

Prioritet Finans har samarbetat med ISP Sport sedan 2012 och även fungerat som likviditetspartner till ISP. Ett framgångsrikt samarbete som de båda företagen nu även erbjuder idrottsföreningar och förbund i Sverige. 

– Prioritet Finans har varit både kund och en viktig likviditetspartner till oss under vår pågående tillväxtresa som rättighetsbolag. Det har varit ett framgångsrikt samarbete där vi har haft stor nytta av varandra och våra respektive spetskompetenser. Tillsammans med Prioritet Finans har vi kunnat erbjuda våra uppdragsgivare, det vill säga klubbar och förbund, ett modernt sponsorupplägg där vi hanterar både kommersiella rättigheter och lösningar som säkerställer likviditeten hos klubbar och förbund, säger Andreas Ottermark, vd för ISP Sport.

Detaljer i det nya sponsoravtalet kommuniceras löpande i samband med olika aktiviteter tillsammans med respektive rättighet.