fbpx

Processjurist till huvudkontoret i Göteborg

Prioritet Finans AB-koncernen är störst i Sverige på fakturaköp. Vi är ett svenskt familjeföretag som är verksamt inom områdena: fakturaköp, kreditgivning och inkassotjänster med kontor i Göteborg, Stockholm, Lund och Helsingfors. Årligen väljer fler än 6.000 företag att sälja sina fakturor till oss, vilket innebär att vi köper fakturor för över 14 miljarder kronor varje år.

Vi på Prioritet Finans tror också på svensk idrott, såväl ur folkhälsosynpunkt som ur ett värdegrundande perspektiv. Tillsammans med idrotten vill vi därför bidra till att skapa ett friskt och sunt samhälle med goda förebilder och positiva värderingar.

Om tjänsten som Processjurist hos Prioritet Finans
Du kommer huvudsakligen att arbeta med affärsrelaterande tvister och fråge-ställningar knutna till företagets kärnverksamhet som inbegriper förvärv av kundfordringar (d.v.s. factoring), inkassoverksamhet (avseende såväl egna som externa uppdrag) samt krediter till såväl privatpersoner som företag. Därutöver tillkommer hantering av allehanda övriga frågeställningar som löpande uppkommer i verksamheten, exempelvis arbete med compliancerelaterade frågor samt att fungera som ett juridiskt stöd till övriga kollegor i verksamheten. Du kommer att arbeta i ett starkt team med mångårig erfarenhet och rapportera till chefsjuristen. 

Vi söker dig som…
Vi söker dig som har några års relevant arbetslivserfarenhet från företrädesvis bank, finans, inkasso och/eller annan liknande verksamhet. Du är prestigelös och en lagspelare som snabbt och villigt ger dig i kast med nya utmatningar och ser nyttan av verksamhetens framgång före din egen. Erfarenhet av att självständigt driva mål i allmän domstol är meriterande.

Som person bör du vara positiv, affärsmässig, prestigelös, vetgirig och ha förmåga att vara självgående. Att du är noggrann och förtroendeingivande även i stressade situationer tror vi är en förutsättning för att du ska lyckas väl i rollen. Vidare bör du ha förmåga att bemöta både kollegor och externa kontakter på ett öppet, affärsmässigt och serviceinriktat sätt.

Vi sätter stor vikt vid intrycket av dig vid ett personligt möte. 

Vad Prioritet Finans erbjuder dig
Som Processjurist är du en viktig del av Prioritet Finans verksamhet. För rätt person finns därför goda utvecklingsmöjligheter i ett engagerat team. Vi är givetvis också anslutna till kollektivavtal.

KRAV: Juristexamen eller motsvarande
START: Enligt överenskommelse
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Tillsvidareanställning
LÖN: Fast lön
KONTAKT: David Utter-Laurell, Chefsjurist, 031–200 100,

SKICKA DIN ANSÖKAN TILL: DavidUL@prioritet.se

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-03-14

Urval kommer att ske löpande så vi önskar din ansökan så snart som möjligt, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.