fbpx

Factoring i Skövde

Vi på Prioritet Finans hjälper företag i Skövde och övriga Sverige med factoring – såsom små och medelstora företag som är likvidkrävande. Factoring innebär att vi hjälper dig med tjänster som fakturabelåning och fakturaköp så att du snabbt får tillgång till likvida medel.

Så här fungerar factoring för dig i Skövde

Som tidigare nämnt så är factoring ett samlingsbegrepp för fakturaköp och fakturabelåning som båda fokuserar på att förbättra din likvida situation. Nedan förklarar vi tjänsterna noggrannare:

Fakturabelåning

När du anlitar oss för fakturabelåning i Skövde, så frigör du enkelt kapital genom att belåna ditt företags kundfordringar. Det är en flexibel och enkel form av finansiering där du belånar dina kundfordringar till oss på Prioritet Finans, liksom vi sköter all administration åt dig. Du frigör snabbt kapital och slipper allt jobbigt administrativt när vi hjälper till med fakturabelåning. Vi värderar långa och goda kundrelationer lika mycket som du. 

Fakturaköp

När du låter oss köpa fakturor av ert företag i Skövde, så kommer vi att se till att du som kund får pengarna direkt och på så vis slipper vänta flera dagar eller veckor på att få de pengar ni har tjänat in. Att sälja fakturor till oss blir således en vinst i längden. Vi tar dessutom hela kreditrisken, samtidigt som vi vårdar och utvecklar din kundrelation till det företag som i slutändan betalar din faktura.

Factoring i Skövde

Våra rådgivare

Träffa någon av våra rådgivare för personlig kontakt.

Bernt Wallström

Finansiell rådgivare

Maila Bernt

0702240724

Linkedin

Norr

Jessica Kemppainen

Finansiell rådgivare

Maila Jessica

0768682701

Linkedin

Öst

Jonas Lundh

Finansiell rådgivare

Maila Jonas

0708289377

Linkedin

Väst

Liselotte Andersson

Finansiell rådgivare

Maila Liselotte

0708135900

Linkedin

Öst

Om oss

Vi har fler än 6000 företag som årligen väljer att belåna eller sälja sina fakturor till oss, vilket innebär att vi hanterar fakturor för flera miljarder kronor varje år. Vi är dessutom ett av få företag i branschen som tar hela kreditrisken. Snabbt går det också – om du lämnar fakturorna på morgonen så har du pengarna redan efter lunch. 

Vi värderar alla våra kunder högt – så är du ett företag i Skövde som är i behov av dessa tjänster, tveka inte att höra av dig till oss för offert. Pris på fakturabelåning och fakturaköp varierar helt hållet från fall till fall. Hör av dig till oss för en personlig offert, så kan vi agera din kontakt. 

 

Mer information

En av våra kunder

Magnus Dahlqvist, D.A.W. AB

”Snabb hantering, tillmötesgående och
väldigt professionella. Jag kan varmt rekommendera Prioritet Finans.”

Så anlitar du Prioritet Finans

Prioritet Finans play

Vanliga frågor

Kan ni hjälpa till med E-faktura?

Självklart kan vi hjälpa till med E-faktura, Läs mer här!

Vad är Factoring?

Factoring är en tjänst som erbjuds av finansbolag och/eller banker. Denna tjänst innebär att företag säljer eller belånar sina fakturor hos finansbolag eller bank. Vi på Prioritet Finans har valt att använda de svenska begreppen i vår affär, fakturaköp och fakturabelåning, då de båda tjänsterna skiljer sig åt.

Vad betyder kreditrisk?

Det är risken för att din kund inte kan betala sin faktura. Detta händer när din kund hamnar på obestånd och saknar pengar.