KAF online

Göteborgsgirot

Prioritet Finans är stolt huvudpartner till Göteborgsgirot och titelpartner för loppet Prioritet Grand Prix – ett fartfyllt Grand Prix-cykellopp i centrala Göteborg. 

I år arrangeras Göteborgsgirot den 4–6 maj och det rafflande Grand Prix loppet går av stapeln på fredagen den 4:e maj. För tredje året bjuds elitcyklister in till en tävling på Avenyn. Tidigare år har även internationella stjärnor kommit för att delta. På en bana om ca 1,1 km kommer över hundra elitcyklister tävla mot varandra i denna varvtävling med tillhörande spurtpriser.

Tävlingen cyklas i 50 minuter + 3 varv för herrar och 30 minuter + 3 varv för damer. Det kommer bli taktik i kombination med hastighet. Välkommen till en mycket publikvänlig tävling.

Att arrangera ett cykellopp mitt i stan är också att stötta hela cykelsporten i Sverige. Många cyklister är vana att tävla ute på landsbygden. Cykeln är en självklar symbol för en hållbar framtid och en hälsosam livsstil och förtjänar en central plats i den moderna staden.

Är du sugen på att cykla? I Göteborgsgirot 5–6 maj finns det ett flertal motionslopp på landsväg och MTB. Det finns också familjeanpassade aktiviteter. 

Läs mer och anmäl dig på Göteborgsgirots hemsida http://goteborgsgirot.se

Prioritet Finans är även stolt sponsor till

Djurgårdens IF
IFK Göteborg
Redbergslids IKRedbergslids IK