fbpx

Factoring i Umeå

Vi på Prioritet Finans hjälper små och medelstora företag med factoringtjänster i Umeå samt övriga Sverige. Vi arbetar med finansiella tjänster genom fakturaköp och fakturabelåning från företag som är likvidkrävande. Fler än 6000 företag väljer årligen att belåna eller sälja sina fakturor till oss, vilket leder till att vi hanterar fakturor för flera miljarder kronor varje år. Vi är ett av få företag i branschen som tar hela kreditrisken och snabbt går det – lämnar du fakturorna på morgonen så har du pengarna redan efter lunch. Vi hjälper företag i hela Sverige och värderar våra kunder i Umeå mycket starkt.

Vad innebär factoring?

Som tidigare nämnt så är factoring ett samlingsbegrepp för fakturaköp och fakturabelåning som båda fokuserar på att förbättra din likvida situation. Nedan förklarar vi tjänsterna noggrannare:

Vad är fakturabelåning?

Fakturabelåning innebär att du på ett enkelt sätt kan frigöra kapital genom att belåna ditt företags kundfordringar. Det är en flexibel och enkel form av finansiering där du belånar dina kundfordringar till oss, vi sköter sedan all administration åt dig. Med oss som kontakt i Umeå vid fakturabelåning, så frigör du snabbt kapital och slipper allt jobbigt administrativt. Vi värderar nämligen långa och goda kundrelationer lika mycket som du. Gällande pris för fakturabelåning, varierar detta från fall till fall och vi hänvisar dig till att höra av dig till oss för en offert. 

Vad är fakturaköp?

Om du väljer att använda dig av Prioritet Finans fakturaköp i Umeå så kommer vi att köpa dina fakturor för att sedan betala dig det din kund senare kommer att betala dig. Vi betalar dig oftast samma dag som vi får fakturan av dig. Du säljer således dina fakturor till oss, som vi köper av dig. Vi tar dessutom hela kreditrisken, samtidigt som vi vårdar och utvecklar din kundrelation. Pris på fakturaköp varierar från fall till fall och vi hänvisar dig därför att kontakta oss för en offert.

Factoring i Umeå

Våra rådgivare

Träffa någon av våra rådgivare för personlig kontakt.

Bernt Wallström

Finansiell rådgivare

Maila Bernt

0702240724

Linkedin

Norr

Jessica Kemppainen

Finansiell rådgivare

Maila Jessica

0768682701

Linkedin

Öst

Jonas Lundh

Finansiell rådgivare

Maila Jonas

0708289377

Linkedin

Väst

Liselotte Andersson

Finansiell rådgivare

Maila Liselotte

0708135900

Linkedin

Öst

Varför välja våra tjänster till ditt företag i Umeå?

Förutom att vara störst i Sverige på factoring, så har vi en unik kundtrygghet som grundar sig i att vi har högsta kreditvärdighet enligt Bisnodes kreditvärderingssystem. Välkomna att höra av er till oss – vår kompetens sträcker sig hela vägen upp till Umeå.

 

Mer information

En av våra kunder

Magnus Dahlqvist, D.A.W. AB

”Snabb hantering, tillmötesgående och
väldigt professionella. Jag kan varmt rekommendera Prioritet Finans.”

Så anlitar du Prioritet Finans

Prioritet Finans play

Vanliga frågor

Kan ni hjälpa till med E-faktura?

Självklart kan vi hjälpa till med E-faktura, Läs mer här!

Vad är Factoring?

Factoring är en tjänst som erbjuds av finansbolag och/eller banker. Denna tjänst innebär att företag säljer eller belånar sina fakturor hos finansbolag eller bank. Vi på Prioritet Finans har valt att använda de svenska begreppen i vår affär, fakturaköp och fakturabelåning, då de båda tjänsterna skiljer sig åt.

Vad betyder kreditrisk?

Det är risken för att din kund inte kan betala sin faktura. Detta händer när din kund hamnar på obestånd och saknar pengar.