fbpx

Factoring i Västerås

Vi på Prioritet Finans jobbar med finansiella tjänster där vi belånar och köper andra bolags fakturor i Västerås samt övriga Sverige. Vi hanterar allt från små till stora företag som är likvidkrävande. Varje år väljer fler än 6000 företag att sälja sina fakturor till oss och detta leder till att vi köper fakturor för flera miljarder kronor varje år.

Vad innebär factoring?

Som tidigare nämnt så är factoring ett samlingsbegrepp för fakturaköp och fakturabelåning som båda fokuserar på att förbättra din likvida situation. Nedan förklarar vi tjänsterna noggrannare:

Vad innebär fakturabelåning?

Frigör kapital genom att belåna ditt företags kundfordringar. Vår fakturabelåning i Västerås är en flexibel och enkel form av finansiering där du låter oss på Prioritet Finans belåna dina kundfordringar samt sköta all din administration. Vi frigör snabbt kapital åt dig, samtidigt som du slipper allt administrativt som bevakning av fakturor och att skicka kravbrev. Vi tycker om goda och långa kundrelationer, vilket innebär att vi gör allt detta på ett smidigt, vänligt och hyggligt sätt. Detta gäller många olika delar av landet – inte minst Västerås. 

Vad innebär fakturaköp?

Fakturaköp, alltså att vi köper dina fakturor och du säljer dem till oss, innebär att du överlåter fakturan till oss och får betalt direkt. Ofta får du dina pengar redan samma dag. Vi tar hela kreditrisken samtidigt som vi fortsätter att vårda och utveckla din kundrelation. Vad priset på fakturan blir beror på många olika faktorer och sätts individuellt. Vi köper således dina fakturor och du kan sälja dina fakturor till oss – vi är din kontakt för ditt fakturaköp i Västerås.

Factoring i Västerås

Våra rådgivare

Träffa någon av våra rådgivare för personlig kontakt.

Bernt Wallström

Finansiell rådgivare

Maila Bernt

0702240724

Linkedin

Norr

Jessica Kemppainen

Finansiell rådgivare

Maila Jessica

0768682701

Linkedin

Öst

Jonas Lundh

Finansiell rådgivare

Maila Jonas

0708289377

Linkedin

Väst

Liselotte Andersson

Finansiell rådgivare

Maila Liselotte

0708135900

Linkedin

Öst

Varför låta oss belåna eller köpa era fakturor i Västerås? 

Vi är störst i Sverige på factoring, vilket gör att du kan lita på oss när du behöver en kontakt för fakturabelåning eller fakturaköp i Västerås. Vi garanterar din likviditet, då vi är erfarna, trygga och starka rent finansiellt. Vi är ett av få företag som tar hela kreditrisken, vilket gör oss till en trygg hand när du låter oss ta hand om factoring. Dessutom går det snabbt; om du lämnar fakturorna på morgonen, så har du pengarna redan efter lunch. 

Kontakta oss för mer information om priser!

 

Mer information

En av våra kunder

Magnus Dahlqvist, D.A.W. AB

”Snabb hantering, tillmötesgående och
väldigt professionella. Jag kan varmt rekommendera Prioritet Finans.”

Så anlitar du Prioritet Finans

Prioritet Finans play

Vanliga frågor

Kan ni hjälpa till med E-faktura?

Självklart kan vi hjälpa till med E-faktura, Läs mer här!

Vad är Factoring?

Factoring är en tjänst som erbjuds av finansbolag och/eller banker. Denna tjänst innebär att företag säljer eller belånar sina fakturor hos finansbolag eller bank. Vi på Prioritet Finans har valt att använda de svenska begreppen i vår affär, fakturaköp och fakturabelåning, då de båda tjänsterna skiljer sig åt.

Vad betyder kreditrisk?

Det är risken för att din kund inte kan betala sin faktura. Detta händer när din kund hamnar på obestånd och saknar pengar.