KAF online
Vi på Prioritet fakturabetalning

Vi är Sveriges ledande finansbolag

Vi är störst i Sverige på fakturaköp – mer än dubbelt så stora som vår närmaste konkurrent. Årligen väljer mer än 6000 företag att sälja sina fakturor till oss vilket innebär att vi köper fakturor för över 8 miljarder kronor varje år. Vi är dessutom ett av få företag i branschen som tar hela kreditrisken. När du anlitar oss går det snabbt. Om du lämnar fakturorna på morgonen har du pengarna efter lunch. KAF Online (vår kundportal) gör det möjligt för dig att direkt se när vi har köpt dina fakturor och när dina kunder betalar.

Prioritets affärsidé

Vi ska utan ägarintresse snabbt, professionellt och smidigt förse företag i Sverige med rörelsekapital och samtidigt skydda företagen mot kreditförluster.

Vi är bankoberoende

Med över två miljarder i eget kapital är vi oberoende av finanskriser, banker och andra finansiella institut.

Vi ser Sveriges framtid

Vår dröm är att svenska företag ska bli bäst i världen.

Detta är Prioritet Finans

1981

grundades företaget av vår vd Nils Wiberg. Idag är vi…

120

anställda som varje dag hjälper…

6000

företag med sin likviditet genom att köpa fakturor för totalt…

8

miljarder svenska kronor.

Unik kundtrygghet

Prioritet Finans AB är ett av 24 företag av Sveriges totalt 475 049 företag som har högsta kreditvärdighet enligt Bisnodes kreditvärderingssystem under åren 1991 – 2017. Ett företag med diamantdiplom är bibehållit högsta kreditvärdighet i minst 20 år.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Nyheter

Lyssna på vår låt på Spotify!

Vi hjälper Sveriges företagare med likviditet. Årligen stödjer vi 6000 företag med 8 miljarder i likviditet.  Vi är stolta över att vara med och bidra till att få Sverige att ”rulla” och vi har gjort en låt som beskriver detta.

Läs mer
Skidveckan i Falun

Prioritet Finans är i år stolt sponsor av våra hjältar och hjältinnor under skidveckan i Falun! Charlotte Kalla, Marcus Hellner, Stina Nilsson … I gnistrande snö och under publikens jubel susar våra svenska skidstjärnor fram! Självklart hoppas vi se många svenskar på prispallen och ser även fram emot rafflande ögonblick och makalösa individuella prestationer.

Läs mer
fog & såntFog & Sånt

Jag är bäst på affärer
– Revisorn tycker jag kan göra annat för pengarna, men det är inte de sista örena det handlar om. Jag köper mina tjänster av en annan människa och det är värt varenda krona. Patrik Ekelund, på Fog & Sånt i Vårgårda, är mer än nöjd. Samarbetet med Prioritet Finans säkrar likviditeten, ger honom mer tid att göra det han är bäst på – affärer. I vardagen rattar Patrik Ekelund fem olika företag. Fog & Sånt är störst och specialiserar sig på fogning av stora glaspartier över hela världen.

Jag arbetar för Vårgårda och värnar om bygden. Att bankkontot fylls är inte lika viktigt som att våra ungdomar har jobb. Det är så vi ska se på hans relation till Prioritet Finans. Patrik Ekelund är ute efter nyttan av tjänsterna. Han brinner för företagande, att åstadkomma något gott och han vill göra det han är bäst på.

I dag är Patrik Ekelund en stolt kund hos Prioritet Finans. Han gillar att företaget går in och sponsrar idrotten, vet vad det betyder för många ideellt arbetande människor. Är de så bra på att tjäna pengar är det bra att de delar med sig. Dyker behovet upp fördjupar jag gärna samarbetet med Prioritet Finans.

Läs mer

Jobba på Prioritet?

Nu söker vi dig som kan ställa upp som timanställd resurs vid tillfälliga vakanser hos vår säljavdelning, mötesbokning. Vi har inga krav på tidigare erfarenhet av liknande arbete. Det är däremot viktigt att du har ett naturligt driv och motiveras av att arbeta mot tydligt uppsatta mål. Lika viktigt är att dina personliga egenskaper passar in i vår positiva och framåtsträvande arbetsmiljö.