Behöver du pengar till skatter, moms eller sociala avgifter?

Behöver du pengar till skatter, moms eller sociala avgifter?

Vi ser till att det alltid finns pengar i din kassa för betalning till Skatteverket. Prioritet Finans omvandlar omedelbart dina kundfordringar till pengar genom att vi köper dina fakturor. Hela processen kan du följa i realtid via vår tjänst, Mina Sidor.

Vi fixar pengarna, du lönsamheten.

Därför väljer många företagare oss

Pengar direkt

Sälj eller belåna dina fakturor till oss och få betalt samma dag. Vi köper över 98% av alla fakturor.

Vi tar kreditrisken

Vi minimerar din risk att du ska förlora pengar om din kund går i konkurs. Vi sköter all administration så att du spar tid.

Vårdar dina kunder

Proffsig och snabb dialog kring dina fakturor. Utan telefonköer bemöter vi dina kunder som om de vore våra egna.

Egna finansiella muskler

Vi är en bankoberoende finansiell partner med en stark kassa.

Vanliga frågor om Fakturaköp

När du ska fakturera din kund för utförd tjänst och/eller levererad vara kan du istället välja att sälja din faktura till oss. Du skickar den till oss och vi betalar direkt minus vår överenskomna provision. Du slipper vänta på dina pengar enligt den kredittid du lämnat till din kund och vi tar samtidigt hand om all administration. Du följer enkelt hela processen i realtid via vår tjänst, ”Mina Sidor”.

Fakturaköp med regress betyder att du säljer dina fakturor för att öka din likviditet. Med regress innebär att du behöver köpa tillbaka fakturan från oss om den, en tid efter förfallodag, inte betalats av din kund. Vi kan också kvitta fakturan mot nya inskickade fakturor.

Fakturaköp utan regress innebär att vi tar över hela kreditrisken på fakturan. Det betyder att du slipper förlora pengar om din kund går i konkurs.

Efter avslutad affär med din kund skickar du din originalfaktura direkt till oss på Prioritet Finans. När vi har tagit emot fakturan gör vi direkt en kreditkontroll av din fakturamottagare. Därefter gör vi en ibland en leveranskontroll, dvs vi säkerställer att din kund är nöjd med ditt arbete. När vi har godkänt din faktura betalas pengarna ut direkt redan samma dag. Du kan enkelt och i realtid följa dina fakturor via vår tjänst, Mina Sidor.

När du säljer fakturan till oss så skickar vi alltid din originalfaktura till din kund, detta med en notering att fakturan är överlåten till Prioritet Finans.

Får vi in din faktura på morgonen och den samtidigt blir godkänd får du betalt samma eftermiddag. Vår handläggning är snabb och vi köper närmare 99% av alla fakturor som säljs till oss.

Du behöver inte sälja alla dina fakturor. Du väljer själv om du vill sälja en, flera eller samtliga fakturor till oss.

Fakturaköp går ut på att omvandla kundfordringar till pengar. Med kapitalet kan du investera och utveckla ditt företag. Du kan ta emot större ordrar eller jämna ut ditt kassaflöde under året. Du har pengar till att betala löner, leverantörer, skatter, moms eller sociala avgifter i tid.

Du får betala mellan 2 till 5% av fakturabeloppet inklusive moms i provision till oss. Vi använder oss av individuell prissättning. Att köpa fakturor innebär risker för oss. Ditt pris är beroende av vår bedömda risk avseende dig och din kund samt hur mycket du säljer till oss.

Nej, vi har varken totala tak (limiter) eller beloppsgränser när vi köper dina fakturor.

Nöjda kunder

Kontakta mig


    Agree to policies

    Genom att välja detta godkänner du behandligen av
    dina personuppgifter
    samt dataskyddspolicyn.