Prioritet Inkasso

Prioritet Inkasso – Alla förtjänar en andra chans

Med över 30 års erfarenhet vet vi att de allra flesta människor vill göra rätt för sig, men att det ibland kan gå snett. Företaget man jobbar för går i konkurs, lönen brinner inne, en oförutsedd utgift kommer i vägen. I en sådan situation är bemötandet A och O för om vi ska lyckas driva in din fordran.

Därför väljer våra kunder oss på Prioritet Inkasso

Snabbare betalt och ökad indrivningsprocent

Bättre kontrollöver din inkassohantering

Vårdar dina kundrelationer

Enkla att samarbeta med

Prioritet Inkasso

Alla förtjänar en andra chans

Effektiv inkasso handlar om vanligt hyfs och vett. Om att lyfta luren direkt då någon ringer och är orolig över kravet som kommit i brevlådan. Genom att lyssna till hjärtat och tänka två steg längre, lyckas vi driva in upp till 99 % av våra kunders fordringar. Det är det bästa indrivningsresultatet i hela branschen.

Och tack vare en effektiv efterbevakning kan vi garantera att avskrivna fordringar inte faller i glömska eller preskriberas. Vi har total kontroll på dina ärenden och ser till att du får dina pengar snabbt och på ett bra sätt. Men viktigast av allt: Ju schysstare vi är mot dina kunder, desto större chans att de återvänder till dig när de kommit på grön kvist. Er relation förblir lika god som när ni gjorde affärer senast.

Vi vill öka din lönsamhet

Idag upplever många företag och organisationer att det är svårt att se skillnad på de olika inkassobolagens erbjudande. För att göra det enkelt, vi vill en enda sak och det är att hjälpa våra kunder att öka deras lönsamhet. Detta gör vi genom att vara snabbast att driva in våra kunders utestående fordringar. På så sätt förbättrar vi våra kunders kassaflöde och likviditet. Genom att vara snabba, korrekta och veta vad vi vill, lyckas vi driva in 10-15 % mer till Sveriges företag och organisationer. Vårt fokus ligger på dina fordringar. Vi har en klar uppfattning om vilken karaktär av fordringar som passar oss bäst och där vi kan göra skillnad. Lika klara är vi med att inte ta uppdrag kring att driva in SMS-krediter och olika former av vårdavgifter. Vi brinner för det vi gör och ser oss hela tiden efter nyheter som kan utveckla våra kundsamarbeten.

Om vi får hjälpa till att driva in era utestående kundfordringar så kommer ni att öka er lönsamhet. Ni kommer att få snabbare betalt och era kreditförluster kommer att minska. Ni kommer också få ökad kontroll över er inkassohantering. Vår kundwebb Inkasso Online ligger i absolut framkant och ger branschens enda omedelbara statistikmodul som ger er ett tydligt nuläge av vår indrivning. De senaste och modernaste formaten av IT-lösningar erbjuds i våra inkassokoncept, vilket innebär ökad administrativ avlastning samt minskade kostnader för er verksamhet.

Tjänsterna vi erbjuder är följande

 • Företagsinkasso
 • Konsumentinkasso
 • Hyresinkasso
 • Utlandsinkasso
 • Efterbevakning
 • Påminnelseservice
 • Parkeringsservice

Kontakta mig

Fyll i dina uppgifter och skicka in formuläret nedan så kontaktar vi dig så snabbt vi kan.


  Agree to policies

  Genom att välja detta godkänner du behandligen av dina personuppgifter samt dataskyddspolicyn.