Mötesbokare

Mötesbokare

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Lön: Fast och rörlig lön

Plats: Göteborg

Om jobbet

Vi söker nu drivna mötesbokare till Prioritet Finans huvudkontor i Göteborg. Nu utökar vi vår innesäljaravdelning och söker folk som vill utvecklas yrkesmässigt men också personligen.

I tjänsten som mötesbokare kommer du bli en del av ett mycket drivet och härligt team. Du kommer tillsammans med dina kollegor att arbeta självständigt med telefonen som främsta verktyg och boka B2B möten åt våra finansiella rådgivare. Du kommer att ringa och prata med företagare och entreprenörer med målet att erbjuda dem finansiering i form av fakturaköp.

Vi har inga krav på tidigare erfarenhet av liknande arbete. Det är däremot viktigt att du är social, har ett naturligt driv och motiveras av att arbeta mot tydligt uppsatta resultatorienterade mål. Lika viktigt är att dina personliga egenskaper passar in i vår positiva och framåtsträvande arbetsmiljö. Du måste kunna arbeta självständigt och obehindrat kunna utrycka dig på svenska både i tal och skrift samt hantera arbete i datormiljö.

Vad Prioritet Finans erbjuder dig

På Prioritet Finans får du en betydande roll på huvudkontoret i Göteborg när vi nu utökar teamet som hanterar all utgående mötesbokning.

Du blir en viktig spelare hos oss som idag är Sveriges ledande factoringbolag. Vi är även ett av de ledande företagen inom svensk idrottssponsring där vi bland annat sponsrar flera folkkära lag och föreningar.

Vi värderar verkligen glädje på jobbet vilket bland annat innebär en hel del roliga säljtävlingar och personalaktiviteter.

Vi erbjuder

  • Betald utbildning
  • Fast lön med provision i toppklass
  • Färdigselekterade företag att kontakta
  • Arbetsredskap med det senaste inom teknik och material
  • Gott kamratskap i en positiv anda
  • Trygg arbetsmiljö, centralt med goda kommunikationer

Om Prioritet Finans

Prioritet Finans är ett familjeägt bolag som har en anrik, lång historia sedan 1981. Från inkassoverksamhet har bolaget gått till att idag driva och utveckla egna varumärken inom B2B avseende tjänsten, “fakturaköp”. Exempel på våra varumärken är Prioritet Finans, Euro Finans, Finance Link (Finland), Acconomy (ekonomisystem). För mer information, titta gärna in på www.prioritet.se

Ansökan och kontakt

I denna rekrytering tar vi enbart emot ansökningar via mail. Ansök till chef innesälj Tim Bohman Åhlund timba@prioritet.se och ange mötesbokare i ämnesraden.

Urval sker löpande så vi önskar din ansökan omgående, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot att höra av dig.