När är din högsäsong?

När är din högsäsong?

Många företag har under året ett ojämnt kassaflöde på grund av låg- och högsäsong. Att starta en högsäsong är kostnadsintensivt och kräver pengar i kassan. Prioritet Finans kan hjälpa dig med snabb likviditet. Vi omvandlar helt enkelt dina kundfordringar till pengar genom att vi köper dina fakturor. Du sparar både tid och pengar. Hela processen kan du följa i realtid via vår tjänst, Mina Sidor.

Vi fixar pengarna, du lönsamheten.

Därför väljer många företagare oss

Pengar direkt

Sälj eller belåna dina fakturor till oss och få betalt samma dag. Vi köper över 99% av alla fakturor.

Vi tar kreditrisken

Vi minimerar din risk att du ska förlora pengar om din kund går i konkurs. Vi sköter all administration så att du spar tid.

Vårdar dina kunder

Proffsig och snabb dialog kring dina fakturor. Utan telefonköer bemöter vi dina kunder som om de vore våra egna.

Egna finansiella muskler

Vi är en bankoberoende finansiell partner med en stark kassa.

Vanliga frågor om Fakturaköp & Factoring

Vi omvandlar dina kundfordringar till pengar genom att vi köper dina fakturor. Du får betalt direkt oavsett vilka betalningsvillkor du har gett dina kunder.

Factoring är det vanligaste samlingsbegreppet för att beskriva tjänsterna fakturaköp och fakturabelåning. Båda tjänsterna säkerställer att ditt företag på ett snabbt och säkert sätt får ersättning för fakturan, samma dag du skickar in den till oss.

Efter avslutad affär med din kund skickar du din originalfaktura direkt till oss på Prioritet Finans. När vi har tagit emot fakturan gör vi direkt en kreditkontroll av din fakturamottagare. Därefter gör vi en ibland en leveranskontroll, dvs vi säkerställer att din kund är nöjd med ditt arbete. När vi har godkänt din faktura betalas pengarna ut direkt redan samma dag. Du kan enkelt och i realtid följa dina fakturor via vår tjänst, Mina Sidor.

Får vi in din faktura på morgonen och den samtidigt blir godkänd får du betalt samma eftermiddag. Vår handläggning är snabb och vi köper närmare 99% av alla fakturor som säljs till oss.

Nej, du behöver inte sälja alla dina fakturor. Du väljer själv vilka fakturor du vill sälja till oss.

Du får betala mellan 2-5% av fakturabeloppet inklusive moms i provision till oss. Vi använder oss av individuell prissättning.

Nöjda kunder

Kontakta mig


    Agree to policies

    Genom att välja detta godkänner du behandligen av
    dina personuppgifter
    samt dataskyddspolicyn.