Prioritet Finans förlänger sitt avtal med Djurgården Fotboll för tionde säsongen i rad

Prioritet Finans förlänger sitt avtal med Djurgården Fotboll för tionde säsongen i rad

Sedan 2014 har vi på Prioritet Finans valt att sponsra Djurgården Fotboll som i nio säsonger blivit ett uppskattat samarbete för båda parter. Nu förlängs avtalet vilket vi är otroligt stolta över! 

Djurgården Fotboll är en förening för herrar och damer, pojkar och flickor, bredd och elit och man tar ett stort ansvar för omgivningen man verkar i. I arbetet med Djurgårdens Skolidrott, verkar Djurgården Fotboll tillsammans med Djurgården Hockey, strukturerat och målmedvetet för att sätta barn och ungdomar i rörelse. Det är en av anledningarna varför Prioritet väljer att samarbeta med föreningen.

Den uppsökande idrotten som inspirerar barn och unga till fysisk aktivitet är oerhört viktig. Vår viktigaste drivkraft för att finansiera svensk idrott är att vara delaktig i att utveckla friska och sunda människor och goda samhällen. Skol IF gör precis just det när de sätter tusentals barn i rörelse och låter dem komma i kontakt med idrotten. Dessutom är Djurgården en jämställd förening med verksamhet för både damer och herrar, vilket är viktigt för oss, säger VD Nils Wiberg. 

Ni kan läsa hela Djurgårdens pressmeddelande på dif.se genom att klicka här

Om Prioritet Finans

Familjeägda och bankoberoende Prioritet Finans har i över 40 år hjälpt svenska företag att öka lönsamheten och förverkliga drömmar. Fler än 6000 företag har valt Prioritet Finans som sin partner för trygg lösning till att alltid ha pengar i kassan för nya affärer. Affärsidén är enkel – företagen säljer sina fakturor och överlåter all administration till Prioritet Finans. Nästan 99% av alla fakturor som kommer in köper Prioritet Finans och du får pengarna samma dag!