KAF online

Sälja Kundfordringar

Sälja Kundfordringar

Sälj kundfordringar till Prioritet Finans

Nu kan du på ett enkelt sätt frigöra kapital genom att sälja kundfordringar. Fakturabelåning är en flexibel och enkel form av finansiering där du belånar dina kundfordringar till Prioritet, som sedan sköter all administration. Med vår fakturabelåning frigör du snabbt kapital och slipper allt administrativt som det innebär att bevaka fakturor och skicka kravbrev. Då vi tycker om långa och goda kundrelationer lika mycket som du, så vi gör vi allt detta på ett smidigt, vänligt & hyggligt sätt.

Kontakt Offert Kundcase

Så här fungerar fakturabelåning

Sälja Kundfordringar

Du mailar originalfakturan till Prioritet Finans på fakturadagen.

Sälja Kundfordringar

Vi belånar fakturorna och förser dem med en text som anger att betalning ska ske till Prioritet.

Sälja Kundfordringar

Vi sätter in pengarna på ditt bankkonto, bankgiro eller plusgiro.

Sälja Kundfordringar

Din kund betalar oss enligt fakturans villkor.

Kundcase fakturabelåning

Cirrato Technologies

Cirrato lovprisar samarbete

Patenterad teknologi som sparar mycket tid och pengar säljs lokalt och globalt till stora kunder. Cirrato Technologies är trots endast åtta år i branschen ledande i världen på programvara för printing.

Sedan tre år är samarbetet med Prioritet Finans en viktig del i framgången. Vi använder Prioritet som vår förlängda ekonomiavdelning och samarbetet hjälper oss att agera proffsigare mot kund, säger vd:n och delägaren Gorm Hallberg-Lange. Konkurrensen är stenhård på den internationella marknaden för programvara för printing till kontorsverksamheter, som skolor och kontor. Cirratos bidrag till utvecklingen är en patenterad utskriftsteknologi som ger snabbare utskrifter, minskar arbetstiden och säljs via licenser.

Cirrato Technologies vill ligga långt fram i utvecklingen. Nu är utmaningen att bygga en organisation som är i fas med utvecklingstakten. Ledningen räknar med en personalökning på 70 procent och en fördubblad omsättning – det frestar på. Likviditeten är en nyckelfråga i sammanhanget och här kommer Prioritet Finans in i bilden.

Prioritet är det mest snabbfotade, pragmatiska och nyfikna företaget i branschen, visade våra jämförelser. De gör bra kreditprövning och hanterar komplexiteten i våra olika case skickligt. Inom bara några timmar får vi svar på om de kan kapitalisera de fakturor vi skickar dem, berömmer Gorm Hallberg-Lange och fortsätter: Vi får betalt i tid, betalar för de tjänster vi utnyttjar och har god respekt från våra kunder för att vi agerar professionellt i alla hänseenden i våra kontakter. Här bidrar Prioritet Finans på ett bra sätt.

Läs mer

Fördelar - Sälja kundfordringar

Sälja KundfordringarPengar direkt

Lämnar du fakturorna på morgonen har du pengarna efter lunch.

Du väljer själv

Du väljer själv vilka fakturor du ska belåna.

Vi vårdar dina kundrelationer

Det ger trygghet för ditt företag och dina affärsrelationer.

Egna finansiella muskler

Oavsett finanskriser har vi alltid pengar att erbjuda dig.

Vi jobbar nära dig som kund

Vi har pengarna och du idéerna. Vi hjälper dig att få nya kunder och att växa.

Lär dig mer om fakturabelåning

Likviditet
VANLIGA FRÅGOR

Hur påverkas mina betalningsvillkor?

Fler frågor